Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Fali nam standardna četvorka. Lučić ili Novica(onaj stari Novica).

Nisam glodar al realno je realno.

2. Ух, они би нам легли ко будали шамар, посебно Новица.

3. Ne znam zašto pišete o hrvackoj (namerno malo slovo)

Kenja mi se od ovakvih izjava.

4. Al bas ono kenja. Toliko kenja da je govno ko u krave velikacko.

5. Može Lučić četvorku, al' nije to to. Na trojci je najbolji naš igrač trenutno koga imamo. Vidi se da fali takav jedan koji sme da krene na ulaz, (glupo mi je da kažem koji sme da šutne, kada imamo bolida Anđušića u ekipi).

Drugo, Milosav. Odbrana, nije neki igrač u napadu (opet bi imao bolji učinak od Anđušića), ali prosto melje protivnike kada ih čuva.

Treće, fali Teodosić, jeste da Marković igra odlično, ali mi sada imamo de facto jednog pleja, a ekipa sa jednim plejom je pa, laka za pobediti kada se naiđe na ozbiljniju ekipu. Vasa je premlad, i ne može da igra k'o na SP za juniore.

6. Ko je ralno bolji Slovenija ili Italija?

7. Na trojci je najbolji naš igrač trenutno koga imamo.

A brate, realno je bolji Bjelica ali jede govna...

Drugo, Milosav. Odbrana, nije neki igrač u napadu (opet bi imao bolji učinak od Anđušića), ali prosto melje protivnike kada ih čuva.

Imamo mi ljude koji mogu da jedu u odbrani kada ih ne bole jaja za odbranu. Markovića i Kalinića(do sada su na skoro svakoj utakmici igrali kvalitetnu odbranu) i Nedoviće, Bjelicu i Bogdanovića(koji imaju bol u kurcu uključen na shufle).

fali Teodosić, jeste da Marković igra odlično, ali mi sada imamo de facto jednog pleja, a ekipa sa jednim plejom je pa, laka za pobediti kada se naiđe na ozbiljniju ekipu.

Sa ovim se slažem ali ne zbog kvaliteta Teodosića koji ruši sistem jer je dileja uglavu već zbog činjenice da nam fali još jedan kršteni plej

8. Ako ne osvojimo zlato jedini krivac će biti ćelavi Ilić jer on nikad šampion ničega neće biti.

9. 100 strana prognoza ispisasmo loololo

10. Shone navlaci losu karmu cega god da se uvati!

Prognoziram!
    Grci ce naduvati Spanjolce veceras! Stavljajte pare!

11. Da ih Duda danas stavi u vlažan podrum i pusti da iz zvučnika bije : DISCIPLINA-DISCIPLINA-DISCIPLINA... Ispiranje mozga je možda jedini način da se otresu novinara i priča o medalji.

12. ДАЈТЕ УКРАЈИНУ ДА СЕ ЗЕЗАМООО

13. Очекујем зајебано да буде, неки неизвестан меч. Прогноза: 114:37 за нас.

14. Mene je Marković prijatno iznenadio. pamtim ga kao daleko goreg igrača.

Ako ne osvojimo zlato jedini krivac će biti ćelavi Ilić jer on nikad šampion ničega neće biti.

lolololo Neša Trauma!
    http://www.kkcrvenazvezda.rs/media/photos/4eca33b5bd3d3nesa_headline.jpg

15. Овај ћелави ми иде на курац страшно.

16. Meni žao kapitena što će se nervirati kad žgadija pođe rafalati po košu...

17. Stefi je odličan.Kida u odbranu u napadu može da da a pre svega stavlja tim na prvo mesto a ne svoju statistiku.Naš najbolji igrač pored krstića to je i duda rekao.Mene je oduševio onom izjavom posle 15 poena.
    Sušta suprotnost Teu mada nam teo fali zbog nekih drugih stvari

18. Haha, Neša mi je kralj. Najjače je kad pođe bodriti igrače na klupi, a oni u fazonu: "šta ovaj žvaljo priča jebote".

19. ДАЈ МИ СТОТУ СТРАНУ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.