Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. zasto si se ti pronasao u mom postu?iz dosade ili...?

nisam video previše postova u kojima se pljuju naši igrači.

sta mi pada na pamet...
    sve u svemu,kako ne bi pocelo sakalisanje onoga sto sam napisao,povlacim se.duda je bog,sta god uradio,dobro je.razmenjivanje misljenja i analiza necega se razlikuje od kenjanja.

2. Pa nisam se pronašao zato sam i odgovorio...

Još se i slažem sa tobom da ih treba pustiti da igraju pa na kraju pričati da li je bilo dobro ili ne.

I da, Duda jeste Bog.

3. nadam se makar svetskom.i da ne bude,jebi ga,trudili su se...

4. E meni je trula ta prica ko menadzerisanja, al' reko' cisto da vidim i misljenje drugih.. U skladu sa temom..
    http://imageshack.us/scaled/thumb/801/wp72.jpg

5. idi bre blajvaga u kurac, jebla te slika, pola sata mi je ucitavalo stranicu zbog nje.
    A i odakle Dudi bora ispod leve jagodice? Svasta...

6. Menadžeri svuda jedu govna, ako nije Dudin kum, neko drugi buši. A jedini koji bi poslije dude mogao sa mladima raditi je Dule Vujošević, pod uslovom da mu se pusti da radi kao u Partizanu, ali to je nemoguće, on je u Partizanu Bog, a u reprezentaciji svako vuče na svoju stranu, tako da ne nema od tog ništa, a samo mogu da zamislim katastrofu da je preuzme neko mladji bez autoriteta...

7. Ja bi posle dude voleo željka da vidim al to se neće desiti iz poznatih razloga.

8. moramo malo da menjamo...duda,zeljko,kari...sta cemo kada se penzionisu,pomru...?duda dok god bude hteo,sta god radio.posle njega nam treba novo lice.

9. Milojević, ako ovako nastavi, Vukoičić, Trifunović, ne mogu se sjetim ostalih mlađih, jel onaj Ivanović iz Kahe Laboral naš , nije ni on loš.

10. Zmaga Sagadina bih ja angažovao.

11. dusan1001
    Ja bi posle dude voleo željka da vidim al to se neće desiti iz poznatih razloga.

+800000
    Al Zeljko je dao rec da nece vise nikad biti trener repke, i ne sumnjam u to da je nece pogaziti. Realno, mene je i dalje sramota onoga sto su mu kvazi zvezde uradile..

Duleta nikako u repku, tad bi na videlo izasle sujete svih mogucih silovanih, bilo bi lobiranja malte ne da se namerno prodaju lopte.

Vukoicica cenim, mada je on po mom misljenju bolji za rad sa mladjim igracima.. Dzikic je pominjan nekoliko puta, imao je solidne rezultate.. Miloje je jos zelen.. Nek se prvo pokaze u ABA liZi, pa cemo da vidimo za njega..

12. Prvenstvo osvaja Hrvatska i Šešelj se vraća u Zagreb.

13. Realno, mene je i dalje sramota onoga sto su mu kvazi zvezde uradile..

Na onoj konferenciji poslije ispadanja, ne znam kako neko nije otisao i istamburo pičke jebem im sve na svijetu jesu nas obrukali...

14. Nema šanse da Željko uzme reprezentaciju.

Nisam za Duleta jer mislim da nije u stanju da vodi ekipu ako nije "najveća zvezda". Svaka mu čast za ono što je radio i radi u partizanu ali on je tu "glava kuće", alfa i omega.

Za Milojevića je rano a mislim da ima potencijal, trebalo bi mu dati već sada neke mlađe kategorije da vodi da se vidi ima li štofa. I mislim da bi to bilo vrlo pametno rešenje, na vreme treba pripremati Dudi zamenu.

15. Ma Džikić uzima repku sigurno. Prvo što će lako da napusti Krku, drugo što je radio sa svim mlađim kategorijama. A ni u Lijetuvosu nije imao lošu epizodu, igrao je fajnal for Evrokupa ako se dobro sećam.

16. Hahahhah pa Duda reko da ide pa mislim da je malo kasno da sad počenmo da mu pripremamo zamenu.
    Šta znam Željko neće sigurno za Karija nemamo para a oko Duleta bi se stvorila negativna atmosfera i verovatno bi Ćoki ubo šlog. Ja nisam za Duleta jer je on potreban tamo gde ga cene i poštuju, u Partizanu.

Znači ostaju Vukoičić, Džile eventualno Trifunović al mi je sve to tanko. Recimo Vukoičić bi bio najbolje rešenje ali tu dolazi pitanje autoriteta. Miloje nek nastavi da radi u Megi kakve kurac mlađe kategorije repke od kad je to bilo merilo bilo čega. Valjda je bolje da vodi seniorski tim od juniorske repke. Nek Miloje nastavi ovako pa da jednog dana možda zameni DVa u Partizanu a ko zna možda i postane selektor.

Ma dajte Mutu Nikolića da šutiramo 35 trojki po meču, jebeš odbranu živela divljaština i kaubojština!

17. Valjda je bolje da vodi seniorski tim od juniorske repke.

Ja sam mislio da to radi uporedo...

18. Uput, kažite Koštunici, kada ide Duda?

19. Pa rekao je da nas neće voditi u riu nije se spominjao tačan datim.Ja mislim da ide posle ovog evropskog eventualno najkasnije posle svetskog

20. Mislim da će ostati do svetskog ako ga izbori sada. U stvari više se nadam nego što mislim :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.