Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To Tucani, dajte Mutu da se igramo!
Ja bih voleo Trifuna da vidim, ne znam što.
Mator je više, dosta. Boljeg nećemo imati, ali godine su u pitanju...
A šta mislite o nekom strancu, lupam, Janakis?
Kokoškov bi bio jedan od mojih favorita.
I ja mislim da bi Kokoskov bio odlicno resenje.
Ko ima jaču sisu?
http://www.dodaj.rs/f/w/IN/19KH24iv/litvanija-belgija.jpg
Ili recimo Skariola?!
Mada ozbijno sad od stranaca jedino bi Blat došao u obzir, i to možda kad više ne bi imali koga pa bi Moka i Lukajić i Stepandić poželeli da vode repku, pošto je u pitanju veliki gospodin, stručnjak i pre svega ono što ti ne voliš Zapata veliki sportsmen koji nikad ne kalkuliše. Al generalno ne bi volo strance, pa ne ide majku mu da zemlja koja je vazda davala najbolje trenere da dovodi stranca.
A Pseto šta znam to vođenje mlađih kategorija je kurac generalno, mislim da je gubljenje vremena za svakog trenera koji već počeo da trenira seniorske ekipe da se aka sa balavurdijom, To je totalno drugi nivo košarke.
Morao sam da editujem ipak bi i Mutu divljaka pre gledao na mestu selektora nego stranca.
Ja ne bih voleo stranca. Da, Kokoškov je isto kul predlog.
AUUAUAUAUAU/AUA KAKVO IME BRAVO TUCANi
STEPANDIĆU MILOVANE DIKO I PONOSU
STEPI STEPI STEPI MAĐIJOOOO
Blat dojaja rešenje. Nikad čuo za tog Stepandića :)
Kokoškov... Što da ne, kad može s Gruzinima da se mačuje.
Eh Zapata šta si propustio, znaš kako Željko vodi tekmu, pa to digneš na kub bar. STEPI ČAROLIJA.
Samo frka što bi zaglavio na VMA u pola prvenstva
Nisam hteo previše da usitnjavam-mislio sam na to da leti radi sa mlađim kategorijama zbog učestvovanja na sastancima u savezu, bliskog kontakta sa selektorom seniora i uvid u njegov rad, da usvaja sistem seniora i pokušava da ga prenese na juniore-em bi on imao koristi jer bi na čelo seniora došao sa nekim predznanjem o igračkom pogonu i sistemu koji je funkcionisao em bi koristi imali juniori kojima bi bilo lakše da prevale "tranzit" od juniora da seniora jer je selektor radio sa njima i već su u sistemu.
Najviše igrača propada baš u tom dobu između juniora i seniora, bar ja tako mislim.
ALi onda bi to prouzrokovalo brzu promenu selektora juniora. Nema potrebe za tim. A i mogu da sarađuju treneri kad hoće, samo ako hoće, nije frka da se razmene mišljenja da neki predlog i to.
Pa upravo to...ako je balavurdiju od Gruzije upristojio da igraju krštenu košarku sa krštenim igračima bi verovatno radio dobar posao.
Plus je radio i u NBA. (mada nisam siguran da je to plus) Ali kako je sam rekao "za Amere je Evropljanin a za Evropljane Amer i trudi se da meša ta dva stila košarke...
Bandi, pa ne bi bila brza. U ovom sada slučaju bi jer Duda ubrzo ide ali inače ne bi morala da bude, menjao bi se tek kada se zameni i selektor seniora...
Mislim nisam ja neki stručnjak i ne trudim se da budem, samo pričam kako ima rezona i kako bih ja uradio...
Ja pričam za ovo kako jeste sada.
Kontam ja šta oćeš da kažeš ali kod nas je rad u mlađim kategorijama kurac. U mlađim kategorijama repke treba da bude cilj da se napravi igrač/igrači a ne tim i da se jure medalje. Mi non stop osvajamo nešto a dobijamo igrače koji su kurac jer odvedemo fizički dominantne igrače koji peglaju odbranu i onda ti jači klinci lako čuvaju one talentovane kojima fizikalije manjkaju mi osvojimo medalju zbog toga i tamo neki naš talenat propadne jer nije mogao da pegla odbranu kao neki Paunić, neki Paunić prođe u seniore a bolje da je otišo rukomet da igra. Treba da se radi na individualnom razvoju igrača i na tome trebaju da rade treneri koji su za to zaduženi. A recimo za Miloja bi bilo bolje da je Dudin pomoćnik ili pomoćnik narednog selektora i tu da se polako priprema nego da se aka sa klinčadijom i juri medalje koje kurcu ne znače.
Dodao bih i Labovića kao primer. Baš tako. Ali mislim da se pobošljava rad u mlađim kategorija, pogotvu jer sam i blizak sa jednim od trenera pionirske selekcije na Saveznim treninzima.
EDIT: A i ovi juniori su pokazali klasu. Još kad ih ne bismo rasipali po Evropi sa 16-17...
Pa red bi bio da počnemo da radimo nešto po tom pitanju.
Baš zbog ovoga i mislim da treba da sa njima radi neko ko će biti selektor seniorima i da je to bolje rešenje od pomoćnika selektora.
Pa i to ćemo videti za koju godinu...
јепте се мој клинац игра клупско финале сабајле! танак ми је у одбрани сирома, ваљда расте па не мож се искординира са телесином, ал има асистенцију ко да му је 33 а не 11! све је на оца, ја сам више волео да додам него да закуцам са две иза главе. добро, мало ловачке приче, закај па не? лоло
ће победимо!