U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma ok kontam šta oćeš da kažeš. Činjenica je da smo pre imali i visoke igrače koji mogu da ubadaju za tri kao što su bili Savan i Novica pa i Mačvan i na trojci Kešelja i Bjelicu pored Teodosića na kecu a sad imamo samo Nedovića, Bogdana i Bjelicu. Iskustvo jeste na strani ovih prethodnih al nije da smo imali izbor, ja ipak cenim da je bolje da gledamo Nedovića i Bogdana umesto tviteraša Kešelja. Teo i Luča nisu mogli da idu jbg, faliće al mora se bez njih. Bjelica jeste lošiji na ovom EP ali može on da prelomi. Ima iskustva.
Opet kako Francuzi igraju ako se nešto ne jezivo ne promeni oni dalje od četvrtfinala neće videti. Kaubojština odbrane bez, ako ih ne krene šut to je to.
Zelim sa vama da podelim jedno saznanje, za koje mislim da je glupost, ali nema veze. Fazon sedim sad sa drugarima, i ortak ima nekog lika koji ide sa repkom svuda, i kaze da su Savanovic, Macvan, Raduljica ? , i jos jedan igrac na cetvorci otkazali jer su ih silili da potpisu ugovor sa Raznatovicem, koji je Dudin kum... Nemam pojma, meni je Duda kralj, ali Srbija je to. U svakom slucaju ne verujem u te price, al' cisto da podelim sa vama, da jos u nekom crv sumnje proradi. :D
I to bi moglo biti moguće, ovaj kao pljuje menadžerske igrače a ovamo... kurvar golubarski!
Sutra Anđušić trpa bar 12 poena Ukrajincima i viče JA JEBEM STRAOBALNO MOLDAVKE. Jebiga, pamet mu nije jača strana, pa ne razlikuje baš.
Neke Dendine provale:
KalneITIS
LavrinoviЋ
SerĐo Rodrigez
Зар Дуда не ради све ово за џ? С једне стране, зар стварно мислите да би се он човек јебавао да ради волонтерски то што ради, а да му још и намећу играче. Тај би само одшетао од репрезентације да још мора да трпи и те курце.
A realno, ne bi se jebavao, otišao bi u golubarnik tamo da postavlja zonu 2-3
И јел постоји негде снимак где Дуда објашњава за Лавриновиче да су вацароши?
Nisam našao. Ali kako možeš da izgovaraš, Petre Dendo, KALNEITIS, kad lepo piše KALNIETIS. Radiš taj poso 1000 godina, a Mantas nije igrač od juče... ne mora svaki litvanac da se završava na TIS. Eto imaš LAVRINOVIЋА
Jebo ga Kalneitis, nenormalno pizdim zbog toga.
http://vukajlija.com/marin-sedlacek/679206
Sad proverio Savanović je već Miškov igrač tako da to otpada. Mačvan je Savićev a Raduljica valjda nije ni bio na širokom spisku...
Ne pije mi to baš vodu jer onda Đuša ne bi igrao a Milosav bi igrao jer prvi nije Miškov a drugi jeste. A ni Bjelica nije njegov, ni Bogdan, Krle nema menadžera uopšte. Ni Stefi nije njegov.
Previše nelogično. A i Ražnatović je previše jak da bi ucenjivao Mačvana, glupo mi to zvuči.
Слушао сам лика на СОС-у, каже, па нама менаџерима не одговара да играју играчи у репрезентацији, долазе уморни у клубове на почетак сезоне и постоји могућност да се повреде на првенству.
Шта знам, лик је на све баш отворено одговарао Тегелтији и стекао сам утисак да је заслужено успешан у свом послу. Јебем ли га, вероватно да муља ту и тамо, можда у млађим категоријама, неки дилови са тренерима или тако нешто... Али не делује толико покварено. Поготово што је човек отворен, а нпр. Рамаданија нисам видео ни на слици, а толико се прича о њему.
Ma Ramadani je za njega malo dete.
Truć objasnio
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=277#post_2480231
Zalizani drži sve reprezentacije u Evropi, a Duda mu je kum. Ako mu nešto ne odgovara, sigurno neće proći.
Da se osvrnem na glupog Radmila. Bogdan i Bjelica, donekle i Anđuša (ali on je bolid) su jedini koji nemaju "šutersku savest" u repki. Znači bole ih kurac da šutiraju 0/19, dvadeseta ulazi.
Нисам рекао да није јак, него да нема потребу да гура своје играче у репрезентацију.
Сам си рекао:
Питам се што нема Трућа, било би лепо да и он напише коју реч.
Jeb'o te glupi Radmilo u usta, idi steriliši veprove. Za Anđušića je istina, za Bjelicu nisi u pravu, a Bogdana i ne znam sem iz reprezentacije i ono što sam video u partizanu malo. A u partizanu uopšte nije delovalo da ga ne potresaju promašaji, kad ne krene i on smanji, ne sili k'o Milosavljević recimo.
Ma nisam ni mislio na to, tek onako napisao konstataciju i dodao Trućovu zajebanciju. KAo što sam rekao nelogično mi je to što je bvdlga čuo iz više razloga.
malo sam odvojio vremena da procitam 5-6 strana.kada vidim defetisticke stavove,kenjanja kako ce nas neko naguziti,kako smo losi,povraca mi se...serite kada i ako izgubimo,a ne pre meca.sta?realno,njanjanja,nemamo,njanjanja...idemo do pobede,pa ako puknemo lako cemo srati i drvlje i kamenje,kako vec u srba ide.do pre prvenstva se nije znalo ni ko nam igra,ni zasto nam igra.sada svi postali strucnjaci za analizu igre ljudi za koje nisu ni znali pre prvenstva.znas,mogao bi mali ovaj bolje,losiji je u sutu spolja...kako nekog dobijemo,povecaju se apetiti,sto je i normalno,navikli su nas pre na uspehe.isto tako se i pojave dezurni depresivci,pa kenjaju kako nas sere.gledajte i cekajte...realno,realno...da je sve realno milijarde bi dobijali na kladionici.
Niti mislim da će nas neko naguziti niti ću kenjati ako nas neko naguzi.
Čak sam rekao da nam je cilj pre prvenstva bio odlazak na Sp i sve preko toga je uspeh.
A što se tiče analize igre i igrača poenta je u tome da smo ljubitelji košarke i razmenjujemo mišljenja o nečemu što nas zanima, nisam video previše postova u kojima se pljuju naši igrači.