Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tebra, ovo kapiram da je sigurno kao Ham Kam tri plus. I to tipa dvadesetak razlike.
Zaista previše forsira Gagića u odnosu na Štimca.
ŠREKA DA IGRAAAAAAAA!!!!
A dobro, sa ovakvom ekipom i ne možeš da se čudiš kad gubiš od Kozaka nekih. Možda je najpametnije tempirati formu za tu poslednju utakmicu za 7. mesto koja vodi u Španiju. Zaista je nerealno pričati o nekom višem plasmanu.
OVO DA SE NOSI NA UTAKMICE!!
http://b.vimeocdn.com/ts/269/859/269859002_640.jpg
USTVARI SVE JE OVO DUDINA TAKTIKA DA OPUSTI NAŠEG PROTIVNIKA U ČETVRTFINALU, ZATO IGRAMO SLABO, I ONDA ONI POMISLE SAĆE NAS NABIJU TRIES RAZLIKE, KADA ONI TAMO A ONO MEĐUTIM MI IH BRUTALNO JEBEMO U RČ I IDEMO U ČETVRTFINALE, DUDA NAKON UTAKMICE GRABI PROTIVNIČKOG SELEKTORA ZA KRVATU, SAMO SELJAČKI TRENERI KAO OVAJ AMERSKI UKRAJINAC VODE UTAKMICE U MAJCAMA I DERE MU SE IN JOR FACA.
SADA MI JE LAKŠE KADA ZNAM DA JE OVA IGRA DEO NAŠE TAKTIKE.
Kao što neko reče fali nam crnac na poziciji crnca, al mi draže i da gubimo nego da kupujemo igrače. Meni nije jasan ovaj Gagić, dečko je brži od 70 posto centara i solidno skočan ali da je neko onoliko umobolan, to se retko viđa.
Micić voli loptu više nego leba da jede, i jebeš sav talenat ako on poziciji pleja ostane ovako sebičan, nema ništa od njega.
Anđušić isto debil ali to se već i znalo, mada je bar šut imao, sad ni to.
Najviše su me razočarali Kalinić i Katić, gledajući ih u pripremama mislio sam da će biti mnogo bolji, sad su sranje, kao da se plaše nečega.
Nedović mi opasno ide na kurac iako mi je omiljeni igrač, neće da ide na prodor i trči kontre, samo šutira trojke, a u odbrani je standardno slab.
Svaka čast Bogdanu, Krstiću i Bjelici bore se svom snagom. I da, i dalje čekamo trenutak kad će pustiti Štimca sa lanca!
http://www.dodaj.rs/f/1y/Rn/3nP4hMLm/lvjx21jpg.jpg
Dokle god ovaj Gagić igra 5+ minuta po tekmi, nema ništa od nas. I nek mi neko kaže kako su Gagić i Anđušić mogli da dobiju poziv pored Bobija i Mirosavljevića!?
Pa da je ostao Musli jebali bi sve redom, a Duda od dva zala izabrao veće.
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100604223617/shrek/images/8/87/Shrek_fierce.jpg
Ne znam. Zadovoljan
Mirosavljević završio karijeru, ako mislimo na istog ćelavog
Mislio je covek na Milosavljevica.
Ovo je taktika, mora da se kalkuliše, jebem li im majku...
Pika taj fudbala za kruševački Napredak.
јебем семе мртво свим црнчугама проданим а посебно онима који их доводе у евопску репрезентативну кошарку јебем вам матер украјинци усташе и остали црногорци матер вам јебем и вама и вашим црнгучама мртвим.
Koliko puta treba reći, stavio Duda neke druge stvari ispred koristi repke.
E kad izgubiš od ovakvih pacera koje su i Letonci uneredili 35 razlike onda treba da se zapitaš.
Meni je sve jasno al da ih mi onako otvreno pozivamo da nam sipaju u koš i to kad ih očigledno ide ja ne znam.
Miciću bi polomio glavu za ono stajanje na metar i jače od vrlo raspoloženog Džetere kad nam je na trojku vratio trojkom i to u poslednjoj sekundi treće četvrtine.
Za ovaj poraz je debelo kriv Duda, debelo. Pa jebemu mater u pičku jedini raspoložen igrač i to u oba pravca, Bjelica, skoro celu treću četvrtinu sedi na klupi. Taman da oni naprave 10 razlike. Znači koj kurac bre. Onda juriš njihovu prednost a na terenu raspali Anđušić i Kalinić koji vola ne može da ubode. Ja ne znam stvarno a za to vreme na klupi Bogdan, Nedović. Znači strašno. Onda iz nekog razloga uopšte nismo igrali sa najjačom petorkom Marković, Nedović, Bogdan, Bjelica, Krle nego je mešao nešto Bože sačuvaj.
Raško Katić je odigrao ko šupak, očaj živi u odbrani a u napadu još gore i još on prigovara saigračima. Pa drkno bi mu šamarčinu.
Bacanja KATASTROFA JEBENA. Pa za ovo bi im zakazao trenng sutra u 5 ujutru. Nije stvar u tome da li su očekivanja porasla ili ne, stvar je u tome da ovakve indijance ko što je Ukrajina mi moramo da bijemo 20 razlike žmurećki i sa Štimcem i Gagićem u postavi.
Opet se šut za tri ne brani, provociramo ih a oni raspoloženi i pune li pune.
Odbrana Micića je blagi užas, znači čovek je toliko loš u odbrani da je i Anđušić od njega bolji a Anđušiću bi polomio obe noge koliko je loš.
Tek sad mi nje jasno pozivanje Gagića, Štimca i Anđušića.
Što reče konjevi eto ti sad što Milosava nisi zvao.
Krstić takođe bio loš, loš procenat iz igre do pred kraj a onda je pogodio neke šuteve loš sa bacanja al ajd može on da ima loš dan. I opet tako loš spakovao 17 poena.
MArković očajan na kraju, odbranu je igrao dobro mada je imao propusta ali ga u napadu nije bilo.
Bogdan dobar za tri, očajan za dva i sa bacanja. Imao dobre role u odbrani ili i gluposti, sve u svemu nedovoljno.
Nedović loš mada je i malo igrao, gotovo da nije imao loptu u rukama u napadu. Ali opet mnogo loš.
Sve u svemu očaj živi. Ovakve ekipe moraš da drkneš 20 razlike a da se ne oznojiš.
Inače Litvanci će ove da unerede, bar 20 razlike će da bude ali me ne bi iznanadilo da ih natrpaju kao LEtonci.
Sva sreća pa igramo sa Francuskom koja isto igra ko kurac pa nas možda i usere, ko zna. I sva sreća što nam o prolazu dalje odlučuju Litvanci koji će juriti prvo mesto.
Priča se da bi jedan veliki mag mogao na našu klupu, navodno je isposlovao da mu daju otkaz kako bi se u potpunosti pripremio za klupu i spreman dočekao da nas povede do vrha. Naravno, neponovljivi Pižon (primećujete, kombinacija imena asova Fridžon i Dražen).
Колико нервира кад те добију овакве екипе захваљујући купљеном Амеру. Серем се на Фибу, нек уведу нека правила ко у фудбалу, ово нема никаквог смисла...