Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Ја бих волео само зато што видим да им је мотив мањи него мени на ВОСу, ваљда би имали мотив против кроасана јебига...

2. Ova druga grupa totalno nepredvidiva, totalno je nebitno s koje pozicije idemo dalje, bitno je da se skupe MUDA. trebaju nam MUDA.

3. Prognozirao sam skoro u kafani da će Bjelica nekog opasno izjebati, sa nadom da će to biti kroasani, al kurac najbolje protiv Ukrajine odigrao, sad se nadam za Kalinića

4. AJDE BRE ČAK SU I MOSKITOSI MOKINI KOJI JE STRATEG U ONOJ MERI U KOJOJ JE MOJA BABA BELGIJSKA KNJEGINJA IMALI VIŠE MUDA. NIKO BRE NI DA OPSUJE DA SE SPOREČKA NIŠTA. GDE VAM JE MLADOST?

5. JEBEM TI RTS GOVNJIVI I TENIS OĆU DA GLEDAM KOŠARKU!

6. Inače voleo bih Italijane u četvrtfinalu, ako se oni uopšte domognu istog. lolo

7. Najmanja muda ima Nedović a najveća Štimac al mu ne služe ničem

8. ti bas nisi u toku,nema tenisa bar sat ipo.ima onaj defile...

9. Јебаћемо Французе. Јавља ми се некако... У полуфиналу смо, стављајте паре.

10. Španci njisu abuk ako Štimac odigra kako ne zna

11. JESAM U TOKU VECEU, IMAM RTS DIGITAL (LOLO), I TAMO JEBU POŠTEN NAROD SA TENISOM, UMESTO DA PUSTE DERBI ŠPANIJA FINSKA.

EDIT: A SADA SU PONOVO VRATLI TENIS NA RTS 1.

12. Ne može debeli Diao da ćuva našeg agilnog Raška, nikako, ali nikako!

13. pusti te defile,jebeni tenis!

14. Ne igra Marković protiv Francuza.

15. Zašto ne igrA? Odakle ti to?

16. Dobro, sada na pleju nemamo igrača koji ume da igra odbranu.

17. Otkud to, da se nije sjebo?

18. Тачно јеботе, у сну је Марковић био повређен. Па ја сам визије имо!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.