Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Која је квота на нас у кладионицама?

2. Ја немам појма ал гледаћу у клаџи и играти на нас.

3. око три је квота, ја играм п1 на наше, још већа ће да буде.

4. Сомача је спремна.

5. Ja se neću kladiti na naše, jer će da izgube onda, a neću ni na Francuze, jer onda ni to neće da dođe, a krivo mi da bacim pare. Zato ću na X on je najsigurniji.

6. икс је дош'о у претходном дуелу, пријатељском, па ако дође двапут за редом нек' иде у курац.
    анђушић и бјелица ће да их јебу вечерас. нас паркер, ал' видећемо. а можда и да бацим паре на црње, па ко год да добије ја радостан!
    едит: курац, ипак п1 на наше, па како буде.

7. НАНДО НАНДО СХВАТИ ЈЕДНО ЦРНАЦ НИКАД НЕЋЕШ БИТИ

САМО МОРАШ ДА ПРИХВАТИШ ДА ЋЕШ ШТИМЧЕВУ МОЧКУ ПИТИ

8. Ма добијамо 324 посто.

9. Људи, слабо сам то пратио задњих дана, које су калкулације ако победимо или изгубимо..на кога евентуално идемо и шта нам одговара?

10. ШТО БИ РЕКО ВЕЛИКИ ВЛАДЕ ЂУРОВИЋ - ИЗОСТАО ИМ ЈЕ СЕРАФИМ

11. Победимо - први смо, изгубимо - трећи смо. Не знамо на кога идемо, него чекамо ко ће сутра да буде на ком месту у другој групи.

12. Evo ga počinje, navijajmo za Srbiju!

13. Али ове рекламе са мотивима спорта који је тренутно актуелан... Аријел ће вадити флеке око коша, сунце ти јебем.

14. Хвала Пеки, онда је зајебано. Ако смо трећи лако може да се деси да идемо на Шапнију, а то је најгора опција.

15. ЈЕБИ ПАРКЕРОА!

16. види сенегал добио вајлдкард за европско

17. стрим ртса

18. а јес ми паорска фора..ал ајде. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.