Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jebem ti sistem takmičenja u kom je Špancima i Italijanima dozvoljeno da šteluju protivnika!!! Pa oni su za to predodređeni, cirkus od utakmice će sutra biti, u zavisnosti od toga šta urade komšije protiv Grka
http://www.youtube.com/watch?v=VqxySMAqCbk BUUUUUUUUM
Tresemo večeras crnce, taman da se napalimo da uzimamo zlato opet, onda nas u četvrtfinalu jebu hrvati i pušimo u doigravanju za 5.-o i 7.-o mesto, a još uvek u glavi "bili smo i francuze i litvance, a oni evo u finalu, mogli smo do zlata". To bi bio najgori mogući scenario.
ZNANJE!
No, sutra u svakom slučaju igrati manje poena na Špance bez obzira na granicu.
A bez koja 2 startna igrača igra Grčka sutra? Ja o tome nemam pojma, a malopre čujem na tv-u.
Лагано имамо 3 потеза за топ 5 дана.
ESAM REKO DA JE NEDOVIC SVECKA KLASA JOS ZA VREME LITVANIJE ESAM REKO????
Е, ово још нисам видео :)
Gramatički potpuno ispravno. :)
No, koja su to dva Grka, baš me zanima? Valjda nisu Spanulis i Burusis? Povrede, šta?
http://www.fibaeurope.com/files/%7B413DC365-8FAA-4588-A3B2-5D06B285531D%7Dflexible.jpg
BATUME NEMO DA TI JEBEM LEBA SADA
Za Grke neće igrati Alvertis i Hadživretas.
Samo da okače onaj klip kad Nedović izuje Parkera pa zabode tricu preko njega.
Hadživretas ne igra, još ako Dijamantidis ne uđe aukurac, dobiše uje.
ako ne igraju Fasulas i Galis, biće zajebano.
Spanci svakako idu na SP, dakle Spanija + 6 drugih evropskih selekcija ucestvuje kako god okrenes. Spanija je, bez obzira na sve, strasna reprezentacija i njeno ispadanje bi ucinilo ostatak EP dosta zanimljivijim i konkretno za nas, laksim. Ne vidim zasto bi nama ili bilo kome smetalo ispadanje verovatno najveceg favorita za zlato. Nazalost, nisam siguran da je to realna mogucnost.
Jao, da mi radi fotošop da stavim granu među Štimčevljeve šake i bananu u usta...
Odo spavam, škola sutra
Biće jebeno sutra, navijamo za Špance
Da, ali ako Španci budu na poziciji od 1 do 6 i sedma ekipa sa ovog prvenstva će ići na svetsko prvenstvo, tako da će ta utakmica za sedmo mesto biti od velikog značaja.
Ако испадну, 7. место не доноси пласман на СП. А ако прођу у полуфинале, онда доноси.
Sad baš gledam gde je Nikopolidis u grčkom timu, kad ono on batalio pre dve godine! Gde ja živim, jebote!
Sto ne menja cinjenicu da 6 reprezentacija iz Evrope pored njih prolazi.
Mogu i ja sebe citirati kacam rekao "VRIJEME JE ZA ŠTIMCA" , Duda mag, i sa ovakvom igrom ne treba se bojati nikog u četvrtfinalu, pa ni Španaca. Upravo smo dobili dva igrača ŠTIMARU MAESTRA I GAGIĆA ROLERKOSTERA ŽOFRE LOVRENJA