Comi, bio je šut na koš, pomerio je i obruč ne samo pipnuo mrežicu a u lopta je bila na tabli i posle se odbila na obruč. Koš je trebalo priznati bez ikakve dileme i nemoj sad tu braniti neku čast ili nešto.
Comi, bio je šut na koš, pomerio je i obruč ne samo pipnuo mrežicu a u lopta je bila na tabli i posle se odbila na obruč. Koš je trebalo priznati bez ikakve dileme i nemoj sad tu braniti neku čast ili nešto.
Dobro, pričajte vi šta oćete, neću se raspravljat više.
Sudije su plaćene da donose odluke.
Јесте, Ћоми, кад будете играли с нама и ми имамо напад, остане Крле у одбрани и поломи обруч на нашем кошу. Шта курац, није дир'о док је лопта била на обручу, није сметао. А онда вам олупа столице о главу, зато што сте покрали нашу браћу Македонце.
JEBI LITVANOA
Čisto sumnjam. Lopta nije dirala koš dok je on dirao mrežu. To je isto ko da je bila 5m od koša?
Samo da dobijemo pa da uh ubijamo u pojam, ja tražim odma' po fb i po forumima 'de god Litvanaca ima
KRSTIĆ NE PEVA HIMNU IZBACUJ GA MIHO
Јел има неко линк за неки добар стрим на неком нормалном језику?
http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-1.html
Dobro, pričajte vi šta oćete, neću se raspravljat više.
Sudije su plaćene da donose odluke.
Što si tako zadrt lebtijebem? Ja ne kažem da ste ih vi platili (što svakako nije isključeno) nego je činjenica, ČINJENICA, da su napravili grešku.
JEBI LITVANIJE
Јесте, Ћоми, кад будете играли с нама и ми имамо напад, остане Крле у одбрани и поломи обруч на нашем кошу. Шта курац, није дир'о док је лопта била на обручу, није сметао. А онда вам олупа столице о главу, зато што сте покрали нашу браћу Македонце.
него, ПИШАЈ ПО ЛИТВАНСКОЈ СИРОТИЊИ.
BOGDANOVIIIĆ
IDEMO POČELI SA 3 NEGO KAKO, 3 PRSTA MAMICU IM KATOLIČKU
Stream tekme:
http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer2.php?t=hqstreamtv&c=serbiaavslithaniaa2a&lang=rs&eid=186385&lid=157292&ci=282&si=3
Хвала на стриму!
JEBI NENADE VALANČIJUNASAAAAAAAAAAAA
KRSTIĆ PIŠA PO SIROTINJI
Odneli mi risiver iz lokala, imam samo arene. Pu!
SILUJ LITVANOA
JEEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIIIIIIIIII