Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Šta ga palamudiš sa koševima, igraj na naše 3,5 kvota, laganini.
Ali kontam da dolazi manje :)
http://vukajlija.com/reakcije/117683 Evo, glup komentar, ali morao sam
Što reče Thilmo, Billy. Ne verujem da će nas nakantati, Duda mora spremiti neko iznenađenje kao protiv Francuza, a pičkama će se vratiti za ono puštanje juče.
Igraće se dvojka i manje, opaaa :)
Sanjao sam da smo dobili cigane 64-59. Doduše, sanjao sam i da šamaram kurcem Moniku Beluči, tako da...
haahahahahahahha
Ја се надам да ће бити мања. Наша шанса је да буде мање, можемо победити одбраном. А играћу на наше па и ако изгубимо боле ме јаја, сомача је већ спремна.
Aj svi vi koji cete da igrate na nase, dajte meni te pare. Bolje cu ih iskoristiti od vlasnika kladionica.
EDIT: Igramo bez Markovica, a Nedovic isto ima neku povredu imao samo lagani suterski trening. Krstic takodje rovit. Objektivno gledano, glat cemo izgubiti.
http://vukajlija.com/forum/teme/55592-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-slovenija-2013?strana=152#post_2526499
ahahhaahahah
Realnost nije briga na koju se mi obaziremo :P
газимудо, исто тако је рекао један друг кад сам му рекао да игра кеца на словенију против шпанаца са 300 динара, 7 квота била, након што је узео паре на нас против босне. у фазону "боље да их бацим на улицу него да дам кладионици". ја ћу вала да бацим тих 'иљаду динара на наше и мање поена, и аупичкуматерину, прежалим. АЛ' ЋУ ДА СЕ ОБОГАТИМ КАД ШТИМАЦ НАПРАВИ ДЕЦУ ГАСОЛУ.
Al to je utakmica u grupi, ovo je nokaut faza. A i Slovenci su domacini. Mi nismo. I uz to smo skrnavi. A ovi sto nam igraju su poluretardi vecinom.
Realno je da puknemo, samo se nadam da cemo pobediti posle nekog da odemo na SP bar.
500 din je dosta, kvota 6,08 :)
и ја кажем, стварно је реално да пукнемо, реално је и да ставе 1.15 квоту на шпанце, а не 1.3, ал' ћемо да их јебемо кад су пичке и калкулишу цигањски.
čekajte, Nedović je isto u kurcu sa povredom? S obzirom da je Duda rekao da Marković neće igrati, u tom slučaju nemamo šta da tražimo protiv Cigana sa Micićem jedinim kecom. Decu će mu Rubio napraviti
Газимудо немој да си Запата.
Ја сам спремио сомачу да бацим на наше а ако се појави Запата до сутра и каже да губимо додаћу још сома.
Pošto sam verovatno najveći maler na ovim prostorima što se kladionice tiče, uplatiću na Špance 5 evra (dupla šansa da ne bi bilo nerešeno kojim slučajem, pa da nas dobiju u produžetku).
Padam garant, kao i svaki put!
Nema duple šanse.
U wwin-u 1x
kvota:1.23