Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Šta ga palamudiš sa koševima, igraj na naše 3,5 kvota, laganini.
Ali kontam da dolazi manje :)
http://vukajlija.com/reakcije/117683 Evo, glup komentar, ali morao sam
Što reče Thilmo, Billy. Ne verujem da će nas nakantati, Duda mora spremiti neko iznenađenje kao protiv Francuza, a pičkama će se vratiti za ono puštanje juče.
Igraće se dvojka i manje, opaaa :)
Sanjao sam da smo dobili cigane 64-59. Doduše, sanjao sam i da šamaram kurcem Moniku Beluči, tako da...
haahahahahahahha
Ја се надам да ће бити мања. Наша шанса је да буде мање, можемо победити одбраном. А играћу на наше па и ако изгубимо боле ме јаја, сомача је већ спремна.
Aj svi vi koji cete da igrate na nase, dajte meni te pare. Bolje cu ih iskoristiti od vlasnika kladionica.
EDIT: Igramo bez Markovica, a Nedovic isto ima neku povredu imao samo lagani suterski trening. Krstic takodje rovit. Objektivno gledano, glat cemo izgubiti.
http://vukajlija.com/forum/teme/55592-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-slovenija-2013?strana=152#post_2526499
ahahhaahahah
Realnost nije briga na koju se mi obaziremo :P
газимудо, исто тако је рекао један друг кад сам му рекао да игра кеца на словенију против шпанаца са 300 динара, 7 квота била, након што је узео паре на нас против босне. у фазону "боље да их бацим на улицу него да дам кладионици". ја ћу вала да бацим тих 'иљаду динара на наше и мање поена, и аупичкуматерину, прежалим. АЛ' ЋУ ДА СЕ ОБОГАТИМ КАД ШТИМАЦ НАПРАВИ ДЕЦУ ГАСОЛУ.
Al to je utakmica u grupi, ovo je nokaut faza. A i Slovenci su domacini. Mi nismo. I uz to smo skrnavi. A ovi sto nam igraju su poluretardi vecinom.
Realno je da puknemo, samo se nadam da cemo pobediti posle nekog da odemo na SP bar.
500 din je dosta, kvota 6,08 :)
и ја кажем, стварно је реално да пукнемо, реално је и да ставе 1.15 квоту на шпанце, а не 1.3, ал' ћемо да их јебемо кад су пичке и калкулишу цигањски.
čekajte, Nedović je isto u kurcu sa povredom? S obzirom da je Duda rekao da Marković neće igrati, u tom slučaju nemamo šta da tražimo protiv Cigana sa Micićem jedinim kecom. Decu će mu Rubio napraviti
Газимудо немој да си Запата.
Ја сам спремио сомачу да бацим на наше а ако се појави Запата до сутра и каже да губимо додаћу још сома.
Pošto sam verovatno najveći maler na ovim prostorima što se kladionice tiče, uplatiću na Špance 5 evra (dupla šansa da ne bi bilo nerešeno kojim slučajem, pa da nas dobiju u produžetku).
Padam garant, kao i svaki put!
Nema duple šanse.
U wwin-u 1x
kvota:1.23