U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Добијамо ово лаганези
http://beginanadventure.files.wordpress.com/2013/01/keep-calm-and-don-t-panic-148.png
А и кој ћемо курац на свецком овакви?
САД КАД ДУДО ПОДВИКНЕ ХЕХЕХ ИМА ДА СПУСТИМО НА ПРИХВАТЉИВИХ ШЕСНАЈСТ РАЗЛИКЕ. 11 МЕСТО ЈЕ НАШЕ, ОВО ЈЕ УСПЕХ!!!
pcka vam matrina, uvatite jednu loptu
samo vrte loptu u krug, niko da sutne
Igraće na svetskom Teo, Lučić, Savan, Kešelj, Novica, tako da možemo nešto duradimo
АКО ЈЕ ДУДО НАШ РЕКАО ДА ЈЕ ОВО УСПЈЕХ ЈА МУ ВЈЕРУЈЕМ. ДУДО ЗНА.
Крстић полако постаје играч који ми највише иде на курац. Какав курац капитен, он као да је с Марса пао.
jebiga kacam vido i čuo ono ''Ko je najbolji - sbija'' najtišim mogućim glasom prebacio sam...idite u kurac
Какав бре Кешељ, јел си ти луд? Њега ни у школско на баскет не бих звао.
Možda ne kešelj, ali ovi ostali da
ДУДО ДА ПОВЈЕДЕ И НЕКОГ САУЛИЦЕ ЈА БИХ ВЈЕРОВО ДА ЋЕ ОН ОД ЊЕГА НАПРАВИТ ЗВИЈЕЗДУ. ДУДО ЗНА. КО ВОЛИ ГОЛУБОВЕ НЕМОЖЕ БИТ ЛОШ ЧОВЈЕК
Savan neće sigurno. A tviteraš pored Bjelice, Lučića i Kalinića nema šta da traži.
Daj zapata ne smaraj
Ja te opet pitam ko je tvoj predlog za trenera? A šta i Krstić da radi kad ga udvajaju sa svih strana. Nije on kriv što nemamo šutera nijedog pa nema kome da vrati loptu.
mnogo poena dato u pizdu materinu, stigljivo je ovo ako krene timu sto gubi, a nastavi se sa sipanjem na obe strane.
problem je u tome sto nasi numeju da igraju, tako da, jebi ga.
Пре пар страна сам рекао свој предлог. А пустите ме да се овде иживљавам молим вас, да не бих сломио нешто по кући. Молим вас за разумевање.
ДУДО ЗНА
ПЕШИЋ!
Иначе за одвајање не постоји решење. Кобија удвоје и да 3 појена на утакмици, само њему покушавају да баце лопту он тако одвојен не прими јебига и лејкерси изгубе 30 разлике од Шпаније.
e ugasio sam tv, gotovo....