Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. SAD JE KLJUČNO DA KURVATI NE OSVOJE ZATO ZAPATO PRAVI OVAKAV PROFIL ZA KURVATE DA IH IZMALERIŠEŠ
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-191.png
    NAŠ ROKO NAŠ BOJAN NAŠ DIDI DREJPER SVI SU ONI PULENI NAŠEG REPEŠE

  2. Mada teško ćemo mi na svetsko. Jedina nada nam je odaberu Bodirogu pa da nam on da pozivnicu inače kita. Posle dva poraza od 30 razlike zaredom teško da ćemo i Ukrajinu moći da dobijemo.

  3. A šta i Krstić da radi kad ga udvajaju sa svih strana

    Da jebe mater saigračima i šamara na tajmautu.

  4. ДУДА ЋЕ ПОКЛОНИТИ ПРЕЦЕДНИКУ ФИБЕ ПАР ГОЛУБОВА И ДОБИЋЕМО ДИВЉУ КАРТУ ХЕХЕ

  5. Чекај, имамо после ове, још једну утакмицу која води на СП?

  6. Иначе за одвајање не постоји решење. Кобија удвоје и да 3 појена на утакмици, само њему покушавају да баце лопту он тако одвојен не прими јебига и лејкерси изгубе 30 разлике од Шпаније.

    Naravno da postoji rešenje, uglavnom najbolje je pas spoljnom igraču koji šutira za 3 ili fintira pa ide na prodor. E tu je problem jer kod nas apsolutno niko ne zna da šutne ni sa zicera a kamoli trojku. I drugačije je kad udvajaju beka koji može da razbije to i prodorom a centar mora da ima kome da vrati loptu. Ovako nema leba.

  7. Jedino na šta je ova reprezentacija je išla je borbenost u odbrani, sve ostalo je go kurac.
    Bacanje Krstiću da se guzi i šut sa poludistance.. Bjelica nula od igrača.

  8. Imamo(ako bude trebalo), u subotu za 7-8 mjesto. 7 mjesto vodi dalje.

  9. Grozno je izgubiti od španaca tries razlike, ali je VANSERIJSKA SRAMOTA da te austrijski konjušari oduče od košarke.. ja gasim tv, dosta stresiranja

  10. Dudo evo ☂, pišaju Slovenci po tebi!

  11. Naravno da postoji rešenje, uglavnom najbolje je pas spoljnom igraču koji šutira za 3 ili fintira pa ide na prodor. E tu je problem jer kod nas apsolutno niko ne zna da šutne ni sa zicera a kamoli trojku. I drugačije je kad udvajaju beka koji može da razbije to i prodorom a centar mora da ima kome da vrati loptu. Ovako nema leba.

    ovaj ne bi prepoznao ironiju ni da ga jebe u dupe, bozemesacuvaj.

  12. С обзиром да је ово првенство за мене завршено и да ме сад стварно боли кита за ове пичкице од играча, чисто да им поручим да ми се нафафлају јајца и да ме боли курац да ли ће да оду на светско.

    Мој последњи пост у овој теми, ћао довиђенце.

  13. Ma zajebi izgubićemo i za to sedmo mesto ne može ovako mlad tim da se digne posle ovakva dva poraza zato sam i govorio da treba što lakšeg protivnika dobiti u 1/4finalu jer nam se ovo već desilo kad je trebalo izboriti olimpiske igre

  14. Pa nije ono bila baš ironija, već fazon ja znam košarku i mnogo sam zajeban, a pomenuću mu Kobija jer je jedino za njega čuo. Ja pokušao da odgovorim ozbiljno, ne mora svaki put ironija na ironiju.

  15. Упалио сам ТВ, видео да је 40:25 за Словенце и како наши маше зицер и одмах га угасио. Реално, бићемо осми, испушићемо га за Светско првенство, а позивницу ће добити неки Африканци. Радмило Топола је само промашио од кога ћемо да испаднемо у четвртфиналу, све остало ће бити исто. Оволико млитаво две утакмице узастопно ни играчи Тамиша не би овако одиграли.

    А да нам је селектор Запата, чини ми се да би и Штимца растргао.

  16. Da mu jebem sve, tokom celih priprema i prvenstva samo JEDNA akcija uvezbana, smrdljivi post-up za Krleta. Onaj prizor kad se sva petorica poredjaju na trojci a Gagic i Rasko ispaljuju duge dvojke....Kad tad nisam odjebo da gledam utakmicu necu nikad. Nek nas karaju 800 razlike, ja mogu mrtav ladan da ispratim.

  17. Aj neko sizenje, ja ko probao nesto ono pola slike nece da ucita + je glupo.
    Nema vajde od utakmice

  18. brate markovicu sam si, pa pogodi jednom brate!!!!!!!!

  19. Slovenci su bolja ekipa, daj Boze da nas ne oderu sutra da ispusimo kurcinu, a i isti djavo kad cemo gledati ove iste kurce na SP...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.