Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. Од 2002. године откад смо последњи пут били прваци света, а све се то поклапа са почетком Партизанове доминације, тај исти Партизан је створио само два врхунска српска играча, а то су Ненад Крстић и Новица Величковић. Мука ми припадне од просеравања о Кецману, Трипковићу и Тепићу. Они су за нашу лигу били добри, али за Европу су испод просека. Колико год пљували Теодосића, он је бољи од ове тројице заједно, а о Недовићу, Кешељу и Бјелици који су формирани у Звезди да не говорим. Вујанић је 3 године играо у првом тиму Звезде и смешно је причати да се он формирао у Партизану. У последњој сезони у Звезди је неретко давао више кошева него остатак екипе заједно.

    И доста више са величањем "господина" Вујошевића. Он да је неки тренер успео би и негде другде осим у Партизану. Он је ништа наспрам Пешића и Маљковића. Дивац и остали не би били то што су постали да са њима поред Вујошевића није радио Милован Киме Богојевић. Дивац је много пута говорио да није било Богојевића, не би успео у Партизану и не би постао репрезентативац. Пешић је био првак Европе са Немачком, првак Европе и света са Југославијом, првак Европе са Барселоном. Божа Маљковић је био првак Европе са Југопластиком и Лиможом. Шта је Вујошевић освојио и значајно урадио, осим што последњих 10-11 година ствара играче за туђе репрезентације (Пековић, Весели, МекКејлеб...). Како то да су Тепић, Кецман и Трипковић били добри у Партизану, а никакви у репрезентацији? Упропастио је Милосављевића, који је као репрезентативац дошао Партизан и коме би било боље да пређе у Звезду, ако хоће да спаси каријеру. А исто важи и за Ђекића.

    Не могу да грешим душу па да кажем да је Звезда идеална јер је много гована, лопова и дилетаната било у Звездиној управи од 2000. године (Жежељ, Жика Паук, Павловић), али чињеница је да откад је Партизан доминантан, наша репрезентативна кошарка је у говнима. Случајно или не, тако је. 2002. године је Југославија, тј. наша репрезентација била првак света последњи пут, а Партизан је освојио прву од својих 11 узастопних титула.

    И колико год сам Небојшу Илића волео као играча и капитена Звезде, толико мислим да је тој паљевини место на трибинама, а не на клупи.

  2. Pa ni Krstić ni Veličković nisu vrhunski igrači. Krstić je malo ispod vrhunskog igrača bio pre nekoliko godina, sada je solidna druga klasa igrača, Veličković nikada nije ni pucao na više od B+.

    Vrhunski igrač je Bodiroga jbt, Parker, Gasol, nemojte da se zajebavamo.

  3. Да ли стварно мислиш да нисам био ироничан код Пековића? Ја хоћу да кажем да се играча није афирмисао тренер клуба у којем он даје навише поена...нема логике. Играч се афирмисао у клубу у којем је показао таленат. Па пренеси на фудбал и ево на ваш клуб-Митровић се афирмисао у партизану и добио позив од Михајловића а није играо ништа у европи. Сада ће одиграти добру сезону у европи и онда га је афирмисао тренер андерлехта?

    Не. Он се афирмисао у партизану али није имао јебено са ким да игра лигу шампиона и да да 40 голова у сезони. Исто тако се и Милосав афирмисао у Крагујевцу али није имао са ким да игра.

    Никога нисам напао по навијачком опредељењу, чак мислим да смо ми цигани доста реалнији на овој теми јер превише кењате и о Милосаву и о Дулету-за Милосава причате да би јебао Европу а Дулета стављате у ранг са Дулетом, Жељком, Каријем....

  4. Пази, ја не волим то што је Величковић играо у Партизану, али по мени је за евролигашке услове врхунски играч. Е, сад што са повреде сјебале, то је друга прича.

  5. Колико ми се сере више од расправљања о Вујошевићевом (не)квалитету и заслугама/кривици. Отворите тему, па дискутујте о њему до судњег дана, пошто имам осећај да бисте могли.

  6. Ја бих најрадије да репрезентацију преузме Саша Ђорђевић и да му ментор буде или Жељко Обрадовић, или Божа Маљковић, као што је Обрадовићу у Партизану ментор био покојни Александар Николић и решен проблем.

  7. Рано је за Салета. Ја сам за Кокошкова.

  8. Ti bre radmilo lepo pogledaj statistiku pa reci, svi vi zante šta bi bilo kad bi bilo. Ja sam gledao statistiku zašto smo mi potpisali lika koji je pikao basketa iza moje zgrade, morao sam da vidim šta ga je to preporučilo. Imao je ok statistiku od 5-6 poena po meču sa dva il itri bljeska a jedan je 14 poena Zvezdi to pamtim. Mrzi me sad da proveravam.
    Dudi su u reprezentaciji igrali Paunić i sad igra Anđušić tako da to ništa ne mora da bude merodavno.
    I eto dam ti argument gde je ko Vlade Jovanovića imao 20+ minuta po meču DVE godine što u ABA što u EL i nije uradio ništa posebno sem što je Zvezdi strpao dva ili tri puta 20+ poena, al je tad zvezda bila kurac i to i nije bio neki uspeh. Zašto je onda on odjednom posle samo par meseci rada sa Duletom počeo naglo bolje da igra?!

    Fendere mislio sam da si ozbiljan dok nisi pomenuo Kecmana(pogledaš statistiku u EL to ti je ta Evropa ako nisi znao) a tek kad sam pročitao

    Кешељу

    znao sam da troluješ.

    Znači po vašem je Bjelicu napravio Partizan a ne Zvezda jer je igrao za mladi tim PArtizana prvo?!
    Ja nisam zadojen mržnjom, Bjelicu je napravio Pešić i napravila ga je Zvezda. Nedovića je eksplodirao u Ritasu, on u je u Zvezdi počeo i gotovo da nije igrao tako da je zasluga Zvezde i Pešića vrlo mala.
    Cenim i da je Zvezda napravila Jarića i Stojakovića pa tamo su počeli karijere i oterani kao netalentovani igrači.

    U stvari šta se ja raspravljam bre sa vama, vam je uvek kriv Dule, Tole itd(dodaj ime po želji). Niko argument da napiše al svi sve zanju ŠBB KBB, sve baba vange. Tešite se vi da je Dule kriv za sve. Kontam da je lakše tako Dule, Tole itd. Dok mi pljujemo Đurića, Vermeza, Tumbu, kritikujemo Vladu Jovanovića pa i Duleta(iako nas on uvek ućutka) vi veličate Lukića, Čovića i ostale a krivite Toleta, Duleta itd.

    Kad Zvezda, sad FMP, bude puštala klince da igraju 10 minuta u EL ne mora više od toga tad se javite pa recite. Partizan i da nije napravio trudi se da napravi, pušta decu a ne matore konje poluigrače Radivojeviće, Čoviće, Petra Popovića i ostale indijance.

    Ja se više ne javljam na ovu temu jer čovek može sa trojicom-četvoricom zvezdaša argumentovano da razmeni mišljenje ovo ostalo je Dule kriv, Tole kriv itd. Aj u zdravlje.

  9. Ljudi jebote koga boli kurac ko vodi reprezentaciju, imaš do jaja igrače ili nemaš, ne ubacuje trener lopte u koš lolo. Mislim dobro, bitno je da ne bude neko polupan, tipa Muta Nikolić, teškoće može da proizvede trener tipa Vujošević koji je dosta neprilagodljiv van svog reona ( legitiman pristup da ne skočite vi groboši na mene ) al ovo ostalo, može da bude trener ko oće, Pešić, Duda, Obradović, Maljković, Vlada Vukoičić, Aleksandar Trifunović nebitno, ako ti igraju Bodiroga, Danilović, Đorđević, i Divac. Jel Spolstra najbolji trener u NBA ligi lolo, šta kurac najboljem igraču istorije, Kralju Lebronu treba trener.

  10. Kako se svaki sportski uspeh/neupseh svede na prepucavenje ostrascenih fanova blizanaca. Neverovatno je da reprezentacija nikad ne moze da se uzdigne iznad toga. A strucna diskusija, lacho. Jebo nas ko nas sastavi.

    edit: Gvozdene, nemo se zameramo, jedan je MJ, ipak.

  11. Znam lolo, poprckujem malo, osim toga ceo post sam ozbiljan. :)

  12. Znači po vašem je Bjelicu napravio Partizan a ne Zvezda jer je igrao za mladi tim PArtizana prvo?!
    Ja nisam zadojen mržnjom, Bjelicu je napravio Pešić i napravila ga je Zvezda.

    A JES GA PEŠKO I NAPRAVIJO

  13. Jebe hidraš lololo

  14. U svoje ime da kažem: Cigan sam do kosti ali ni jednom nisam pljuvao po Vujoševićevim trenerskim osobinama niti sam imao nameru da temu svedem na navijačko prepucavanje i trudio se da budem objektivan.

    Čak mislim da su grobari bili gori od nas cigana što se tiče objektivnosti.

  15. А немам ја контра-аргумент за Кокошкова, не знам ништа о њему. Али јес мало смешно :)

  16. А Недовић је за НБА у оној мери у којој је Миливоје Ћирковић.

  17. elaboriraj to za cirkovica sa hiljadu sedamsto pedeste reci sa fusnotoma u jednom postu!milivoje je za sve sportove stvoren,sve lige!

  18. У праву си санитарни. Миливоје Ћирковић, татко, је погоднији за НБА од Немање Недовића.

  19. milivoje je pogodniji za pasulj od pasulja u pasulju.za sve je milivoje!

  20. E da su živi Dražen i Vlade kako bi smo sad osvojili ovo.
    Jednom braća i nikad više :((((((

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.