Prijava

Не говорим о томе ко је и како првак, већ који је тренер створио ког играча. Прича се годинама , не о Партизановом, већ искључиво о Вујошевићевом систему прављења играча. Ја не знам које је он српске репрезентативце створио, а да су имали водећу улогу у својим клубовима кад су напустили Партизан. Осим Крстића и делимично Величковића (мада је он био жртва тренера у Реалу, а после се и повредио), ја нисам видео ниједног репрезентативца Србије кога је створио Вујошевић, а да је правио разлику у репрезентацији. И, Тепић, и Трипковић, и Кецман, и Милосављевић добри за нашу лигу, али просек за Европу. Штета што се Величковић повредио, да нам је он сад био на овом првенству, играли бисмо полуфинале. Има он тај став вође који фали Крстићу.

Туцани, видео сам Кецманову статистику у Панатинаикосу. Испада да је Обрадовић мрзео Кецмана па му није давао већу минутажу. Па није баш тако. Да је он стварно класа, као што су Бјелица и Кешељ он би био прво крило у Панатинаикосу. Он је као и Јован Копривица остао велики таленат и ништа више. И Александар Трифуновић је против Партиѕана дао кош са преко пола терена, па му је то био и остао највећи домет у његовој каријери.

Нисам против Кокошкова, али сам за то да има неког изнад себе. Некако мислим да би Ђорђевић био идеално решење, јер не верујем да би ико од ових надобудних клинаца смео да ради нешто против његове воље. На помен његовог имена се и даље цео свет усере, а неће ови клинци.

Да је он стварно класа, као што су Бјелица и Кешељ

класа Кешељ

Кешељ

Jer je jedna sezona u EL i ukupno postignutih 55 poena klasa a 1172 poena je prosek igrač.
http://images.wikia.com/morph-society-4real/images/a/a9/Bravo_Bravo.gif

Jebali vas Partizan i Zvezda. Toliko mi je nekad muka od prepucavanja navijača istih, da me sramota što sam Srbin. Jebote, nama ne trebaju ni Hrvati, ni Muslimani ni Šiptari, možemo i mi sami da se porokamo. Četnici i Partizani, Grobari i Delije, Protivnici vs Pristalice gej parade...

TucanKamen

Не знам где си ти успео да набројиш Кецману 1172 поена у Евролиги за једну сезону. Бјелица јесте крило, али може да игра чак и плеја, што је играо и у Звезди, па је можда погоднији од Кешеља за поређење са Кецманом, који је бек-крило (197 цм је висок). Мени је Кецман остао на нивоу врхунског баскеташа. Он и Јован Копривица су у исто време почели да играју за Беопетрол и о њима се говорило као о наследницима Даниловића и Ђорђевића. Корпивица је имао ту несрећу да се тешко повредио и његова каријера је скренула у сасвим другом правцу. Мислим да је Кецман морао и могао много више да постигне у каријери од играња у Партизану. Играо је у Остендеу, у Панатинаикосу, Ефесу, али није оставио никакав траг тамо. Бјелица какав год да је, није био епизодиста у Каха Лаборалу.

Опет да се вратим на Теодосића. Теодосић уме да претерује и често да баца лопту као у бунар, али да није класа не би био први плеј и у Олимпијакосу и у ЦСКА. Ми тренутно бољег плеја од њега немамо.

Ако се вратимо на 1987. годину и убацивање младих играча који су освојили СП у Бормију, постоји велика разлика између тих играча и играча који су последњих 7-8 година освајали медаље у млађим категоријама, а после убацивани у репрезентацију. Нпр. Тони Кукоч је био велики таленат, али просто експлодирао пошто је постао члан стартне поставе Југопластике и сениорске репрезентације. Иста ствар је била и са Дивцем, и Даниловићем, и Ђорђевићем. Били су одлични у млађим категоријама, али су постали још бољи у сениорској конкуренцији, И сад наши млади играчи играју у истој лиги као некад (Јадранска лига), са истим противницима, али негде се греши у раду са њима чим постану сениори. Нпр. Мачван је много стагнирао од оног злата у Новом Саду кад је репрезентација до 19 година била првак света. Што је најлуђе, данашњи играчи имају много боље услове за рад него што је то било пре 25-30 година. Сад је питање да ли је само струка проблем или је нешто и до тих играча.

Самим тим што си употребио реч ''Кешељ'' и ''Класа'' у истом универзуму заслужујеш доживотни бан.

Бјелица је могао да буде ''класа''. Али он је изабрао да буде незаинтересовани педерчић.

Opa, i ovo otišlo u klupske okvire. Poserem vam se i na Zvezdu i Partizan.

Мислим да је време да признамо да морамо довести неког црнца на позицији црнца.

Istog momenta počinjem navijati za Španiju.

Холден донео Русима 2007 злато, Мајерс Талијанима 1999 злато, Дрејпер Хрватима полуфинале, Џетер Украјинцима четврт, Мекејлеб Македонцима полуфинале 2011, Шпанија има Ибаку, Грци Софоклиса...

Али кул, што не бисмо послали полуретардираног Васу Мицића. Он је чистокрвни Србин. Ретард, али Србин.

Šta će nam crnci koji moj? Nemamo mi velika polja pamuka.

АХАХАХАХХААХ КАКО ЈЕ ДУХОВИТ ТВОЈ КОМЕНТАР О ЦРНЦИМА И ПАМУКУ НИКО СЕ ТОГА НИЈЕ СЕТИО ДО САД АХАХАХХАХА

Drago mi je da te je moj genijalni komentar uveselio.

АХАХАХХА А ЈЕС ЛУД ОВАЈ КОМАТИНА ЈЕБО ГА ЋАЋИН ЋАЋА АХАХАХХА

Кад су неспособни да избаце иоле прихватљивог играча, под тим сматрам неког ко ће, кад има отворен шут, да погоди макар цољу, а не да лопту пошаље у партер, онда нека ангажују црнца. Пресрамите се и доведите ЦРНЦА.

И Салета за селектора и крај.

NAS BRAT JUGOSLOVENSKI AJVERSON DADE SVE PARE NA ALIMENTACIJU, NIJE U DOBROJ FINANSISKOJ SITUACIJI A U NBA GA NECE, ON SE IGRACKI NIJE BAS U POTPUNOSTI POVUKAO....PA SAD AKO BI DUDA POKAZO MILOS TO BI BILO DOBRO

Ako ikad dovedu crnca na bili kojoj poziciji neću ih ni gledati više. Nazovite me nacionalistom, šovinistom, fašistom, ili bilo kojim istom ali bole me jaja.

A Zapatu bih uporedio sa onim klincima što zovu Huga i te mentolske igrice, izgube dva života pa daju ćaletu da igra da pređe. TO NISI PREŠO TI BALAVČE MALI NEGO TVOJ TATA TAKO ĆEŠ I SUTRA KROZ ŽIVOT DA IDEŠ!!

jebo prvenstvo, pratimo pačiju školu, zakuvalo se, tek je šesnaestina finala