U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Samhaine, s'obzirom da smo im dali državu trebalo bi da navija za Srbiju jebeš ga...
ja imam rodjaka 50 i nesto godina bio prije srbin i kad je bilo prica o ocjepljenju postao crnogorac i nosio transparente za otcjepljenje a njegov sin ispisivao grafite i vidim na fejsbuku veceras sa crnogorskom zastavom navija PICKA OD COEKA
ШТА ЈЕ ОХР РАСНИ ЈЕБОТЕ ОХРИД ШТА ШТА
ne znas sta je ohr?
to ti je lancelarija visokog predstavnika u sarajevu a blizu je granice sa rs jedno 2 min voznje
Tako smo i u Poljskoj otvorali sa Španijom i satrli ih a to niko nije očekivao.
Ja predviđam!
Ubili smo ih, Krle napravio malu decu onom Valančiunasu. Izvikano govno, Darius Lavrinovič je za njega Hakim lično. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim ciganskim trenerima i upravama koje su ovakvu životinju držali na klupi dok su razni Popovići, Čovići, Radivojevići igrali. Džordana bi menjali za Simonovića nekog. Pa se posle žalite na sudije, ispred svog nosa ne vidite. Kakva je igračina Nedović pa to nije zdravo, jede malu decu. Brz, jak, tehnički odličan, kreativan. Sve ima dečko. Zver.
JEBALI SMO LITVANIJUOUAA!!!
Za Crnu Goru i Srbiju. S'tim što za CG navijam protiv Srbije.
Mislim da je to normalno?
Ja sam po nacionalnosti Crnogorac, ali sam bio za zajedničku državu, jer smatram Srbiju drugom domovinom. Srbi i Crnogorci isti narod.
Voljeti svoju zemlju ne mora da znači da voliš vlast, poserem se na nju.
IDEMO!
http://cache.daylife.com/imageserve/00vS3ag8ZF9DP/642x482.jpg?fit=scale&background=000000
http://www.thestar.com/content/dam/thestar/sports/basketball/raptors/2010/04/08/raptors_dismay_bosh_done_turkoglu_hurt_loss_to_celtics/hedo_turkoglu_withtowel.jpeg.size.xxlarge.letterbox.jpeg
http://cdn2.sbnation.com/uploads/chorus_image/image/10307087/20130320_pjc_ad8_343.0_standard_352.0.jpg
http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/000/884/200/ScreenShot2013-05-27at8.20.39PM_original.png?1369711307
http://www.dodaj.rs/f/p/zF/1N91sSKl/jovo.jpg
U kace setim tog sudara Neša i Parkera
Што каже Владе Ђуровић, јесте био злочин што га је држао Пешић на клупи, али то је трајало можда пола сезоне и навијачи су све време тражили да игра, па га је често убацивао преко курца због превеликог притиска. Иначе је већину времена играо, још од оне сезоне 2010/11, кад су он и малолетни Цвеле носили ону распалу екипу у грчевитој борби за претпоследње место у Јадранској лиги. Јебем ти, није ми јасно како је тај Цветковић успео да назадује, био је бољи са 17-18 година, него сад са 20. Толико се усере да не сме да шутира, а и кад га натерају повици са трибина, промаши цео кош...
Одлутао сам мало више, али нема везе. ЈЕБИ ЛИТВАНОВЦЕЕЕ!
ako budemo imali srece eto nas na krovu evrope
Ako budemo imali sreće dobijamo finale 35 razlike, ako ne, prihvatamo i 20 jebiga
jer tako smo u mogucnosti jebiga
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1174972_10151817644908537_1945907553_n.jpg
ĆOMI U PRAVU SI NE VAŽI OVO
I da se nadovežem na kritike Bogdana, on je dečko čista dvojka plus ima kreaciju kao plejevi a večeras je 90% vremena proveo na poziciji 3 koja nit mu odgovara nit on ima snage i visine za tu poziciju, ima duge ruke i dobar odraz pa je u odbrani bio dobar ali nije on igrač koji će u napadu da ćoškari i čeka vruć krompir kakav je dobio u par navrata pa je bacao kojekakve frljotke. On je igrač koji mora da ima loptu u rukama a ne igrač koji će da ćoškari i čeka tuđe otpatke. Daleko od dobre partije na kraju ali imajući u vidu da igra na poziciji koja nikako nije njegova to ne mora da znači ništa. Bitno je da je funkcionisalo odlično u odbrani sa Markovićem, Neodvićem i Bogdanom u postavi.
Micić u odbrani katastrofa, Kalneitis mu je decu pravio izbacivao ga ko ništa. Al je on još uvek klinac i nema on još ozbiljnih mečeva, naučiće vremenom. U napadu je bio vidljiv strah ali u par navrata je imao sasvim dobre ideje.
Anđušić imao par ispadanja u odbrani takođe al sve nivelisao onom trojkom tako da nema veze. Al mnogo lako nekima prolaze igrači odma posle prvog koraka mora na to da se obrati pažnja. Ne ide da na prvom koraku već izgubiš igrača, to poremeti celu odbranu i lako se pravi višak.
Marković odličan igrač zadatka, pametni faulovi, jaka odbrana, kradene lopte i uvek na skoku. Nemam zamerki na njegovu igru jer on nikad nije bio neka napadačka opcija, on svoj posao radi odlično. Gagić ništa. Katić mora bolje, mada je večeras stvarno imao jebene protivnike. Kalinić se ukenjao belosvetski al odigrao par dobrih odbrana. Bjelica dobar, može to i bolje. Ona bacanja da zaboravi i da ne ponovi. Krle doktor, definitivno najbolji centar u Evropi. Klasa se vidi. O Nedoviću sa već sve gore rekao. Štimac fantastično plašio sve tamo pored aut linije, odlična njegova rola nema šta.
Sve u svemu Litvanci su imali očajno šutersko veče a mi smo mogli da ih nabijemo 20 razlike kao od šale samo da smo malo manje žurili u nekim situacijama i da ih našim glupostima nismo vraćali u meč.
Ironija?
Stevane kako misliš da Cvele napreduje kad raznorazni Čovići i Popovići igraju ispred njega, klinac mora da se istrpi jbg. Igra 5 minuta po meču i oćete da bude Đorđević e pa ne može. Nama je Vesterman pojeo sve živce tokom sezone al je standarno igrao 25+ minuta po meču, često i 30+ minuta po meču i onda to sve vratio u finalu ABA lige. Isti slučaj i sa Bogdanom, koji je bio očajan veći deo sezone al je igrao bez obzira na sve a onda na kraju u finalu naše lige Rakoču objasnio šta je košarka i svršio mu po ćelavoj glavi. Klinci moraju da igraju i moraju da se istrpe njihove dečje bolesti i greške a ne da dobijaju šansu 5 minuta kad je sve rešeno. Više je minuta Vesterman odigrao za jednu sezonu kod nas nego Cvele za sve sezone provedene u Zvezdi. Nedović je igrao onda u Super ligi a to je malo, premalo. Šansu posle toga, mislim na pravu šansu a ne na tri minuta po meču, nije dobio.
Јао, мени је још тада постао најготивнији наш играч. Бојао сам се да неће искористити сав свој потенцијал, али се извукао. Јбг, поправио је и шут и одбрану и много се боље креће. Пре се само залетао к'о манијак.
Није ми јасан Кари, требао је да направи играчину од њега, а не да мрси муда. Као фали му нешто, курац, палац, чак сам и ја посумњао да је лик ограничен. Али Пироћанац погрешио и испалио кад је било најпотребније.
Што се тиче Цвелета, већ две сезоне је у жешћем курцу, мада ко зна. Можда и буде неки играч, али тешко. Стварно, чудно колико је пропао, ја мислио биће нови Ракоч.
Ko je pojeo Klejzu u odbrani i omogućio onakav start... sa ostatkom se slažem i nema potrebe za ''par dobrih odbrana'' da se vadi Kalinić, očajno je odigrao. Anđušića izvadi ona trojka.
СУТРА ПУЦАМО ОД БОСАНАЦА, УМОРНИ СМО, А ОНИ ИМАЈУ НЕКОГ ЦРНЦА НА ПОЗИЦИЈИ ЦРНЦА ШТО ЈЕ ЈАКО ОПАСНО.