U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
КЕ ЕБАМЕ ВУКАЈЛИОА
МЗТ АЕРОДРОМ ФЕМИЛИ СЕГА МЕГА
Е шта онај јадни Швабо промаши јуче...
Srbi ludaci budući evropski prvaci!
Замислите ноћас гледање, ах јој мама, шалташ једно, шалташ друго, мада вјероватно ћемо запоставит мало кошарку јер ћемо да скењамо Маћедонце лагано
Колко се примају Македонци кад им напишеш оно ФЈРМ, у ствари не примају се него попизде, идеални су за трол. Ја јуче бацио пар тролова они одлепили, нисам могао да верујем како лако падају.
Međedi jebaše đetiće! Dobro je jer sad i Makedonci imaju kakve takve šanse za prolaz i pored očekivanog primanja kurca od nas večeras. Nekako mi žao da ispadnu ovi FYRM jer su ih brutalno pokrali protiv đetića.
Večeras jebemo FYRM jako i do samog kraja, što bi naš vrli komentator Denda reko!
Туцани, видиш, ја увек подржавам екипе које нису фаворити а играју срчано и добијају. Али Македонце органски не подносим, не знам зашто, могуће да је због њихових пренапаљених и нереалних навијача. А и штрокави су, као цигани..ал ајде.
Пекче д Џемовски, Запатовски, Шомијевски23, Бојанче Бојовски и Фетеловски: ВЕЧЕРАС ГА ПРИМАТЕ И У СЛЕПО ЦРЕВО!
едит: у недостатку македонаца на сајту, добри су и бугари. прва измена тилмоски.
Што ја Бугар бем те у слепо црево тополско?
Е ај стварно још неко уз Запату да се пријави да буде македонац.
едит: Раја је Македонац али 2 је мало, ај бар још један!
Stefan Alex Kostovski
da li se nakon prvog ciklusa takmičenja opet obrazuju neke grupe sa ovima što prođu prvu fazu ili se igraju osmine ili četvrtine finala odmah?
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8Xfg3jZMG1QuJnp6pnUWd3.pageID_,wWxbHUvG4-9MPtJrmlo71.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2013.html
http://www.montgomeryschoolsmd.org/uploadedImages/schools/rockyhillms/activities/animated_basketball.gif
ЈЕБАЛА ВАС ОДБОЈКА, ПУШЋАЈ КОШАРКУ ТИЈАНИЋУ ЈЕБЕМ ТИ МАИКУ
Чекај да појебемо Бугарке.
Сад сам прегледао укупну статистику са досадашњих мечева, Србија нема ни једног играча у врху, било који сегмент игре да је у питању. Када је статистика репрезентација у питању...ни ту нас нема нигде..све смо шести-седми, једино у укупним скоковима смо други.
Не мора то да буде лош знак. Играмо тимски, а богами и разноврсно. Не би ваљало кад бисмо се ослањали само на гурање лопте Крстићу, нпр.
СТЕФАН ХАПСИ БОЈЧЕТА! ЈЕБАЋЕМО МАЋЕДОНИЈУ!
АЛЕКСАНДАР МЕКАДОСКИ ЈЕ ГРК, ВИ СТЕ У ТО ВРЕМЕ БИЛИ У ШУМАМА СЕВЕРА СА НАМА!
РАШКО ЋЕ ОПАЛИТИ ПЕРУ КУРЦЕМ ПО ЧЕЛУ.