Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Ma poraz je skroz nebitan u ovoj priči, i Španci gube, i Švedska može da ima šutersko veče, i sudije pičke... Ali setite se 2011 i 4 uzastopna poraza. Tu niko nije ličio na sebe više, Krle nije bio vođa, Bjelica šutira da ne savije noge... Nadam se da neće biti tako

2. Крле игр'о повређен на том такмичењу, зато је био Коста Перовић поред живог Косте Перовића.

3. А преносе се бодови у рукометашком фазону, преносиш бодове које си добио против осталих тимова који су исто прошли?

4. Опуштено бре, јебо пораз један, само да не падну психолошки. Јебаћемо опет.

5. Krle mora da bude pribraniji, ispizdeo danas mnogo... ne valja to uopšte. Ali ja mislim da nas ovo neće pokolebati toliko.

6. Da, kecnuli su i Spance sinoc tako da...

7. Срамота ме, али гледао сам фудбал, а кошарку врло мало.

По овом што сте писали, видим да их је срао шут и да су нас судије доста јебале. Није ни чудо да у таквим околностима лоше одреагује овај тим, с обзиром на просек година. Дан одмора имају, таман да се приберу... У Дуду верујемо! - што би рекли Енглези.

8. Nije ih sralo, njih je ultra sralo.

9. znao sam da ode repka u kurac čim je Zapata optimističan.
    Naravno i dalje je zlato realnost.
    Nikad stranac ne treba da igra pa makar bio Lebron za nas kad nismo uzeli Mekejleba. Ne kažem da smo trebali da ga uzmemo, ali boljeg nikad nismo mogli imati

10. Ово ноћас ја не знам што је било, у пар наврата сам се насмија' јер је брат хтио да узме телевизор и да га преврне од муке...

Што се фудбала тиче, прво полувријеме ајде фер игра, да не пљујем много...
    Друго полувријеме, нема их ниђе, али ниђе, пас један крштени нисам видио, онај идиот доље игра са Стојковићем 40 пасова, читаву утакмицу се њих двоје-троје добачају пред го, дај бре опали је у пичку материну...
    Горе нешто петљају, нико лопту да заврне у центаршут да ваља... Тошић изводи оно ка' у пркно, а ни онај Суљо није бољи много...
    АЛи све у свему, јебига... Борио се онај мали Митровић, свака му част.

Судија, нека пуши курчину величине кривог торња, педер мртви.

Што се баскета тиче, што рече Стивен, нисам гледа' пуно, али оно што се виђело је да Крстић није 1 на 1 ни једном убачио из оног његовог полухорога мртвог... Шут никакав, баш ни најмање среће, док је њих срало у пичку материну...
    Срамно је колико су губили, али се на крај извукоше некако, па ај'....
    Углавном, има' сам осјећај да ће да киксају од Маћедоније.
    Насрћали су много, играли неорганизовано, никако...
    Дуда је био смирен, ја бих им се начеститао нове године, јеб'о их пас...
    Али биће боље, биће! :)

11. Ae ba gledaj one svoje orlove, šta se ti miješaš u unutrašnje stvari nas Srba?

:D

12. Чујеш овога, губи се :Д

Е да, најљепши дио утакмице је био кад се од Хрватске химне чула само чинела :Д

13. Соколове, брате. Орлови смо ми. :Д

14. Квалитет имамо (не много, али с обзиром колико су друге екипе ослабљене, сасвим довољно), фали нам очигледно психолошка стабилност, да се не укењавамо кад противник води, и то је то.

15. šTo su izbačili Dašića ovi vaši? Jel igrala crna gora i bosanci fudbal večeras?
    Šta kenjaš za Sulju, Sulja centrira odlično. Naterala ga Benfika da se dovede u red malo i da opet trči. Pero Antić je pička ciganska. Nabijem ga na kurac ćelavi zajedno sa braćom su-se Šehović i Djedovićem jebo ga njegov talenat brkati. Lazar Marković se prolepšao

16. Зато што је Дашић једна смрадчина жешћа, али то изгледа да нико не зна...
    Њега прогласили заједно са оним Бакићем ако се неко сјећа, највећим талентима, све супер, он у Будућност, полажу се велике наде, а оно говедо само мисли да прима паре, да се бахати и прави мудоња, а да не тренира и да не слуша тренера, ка' да је нека звијезда и вјероватно овом сад прикурчило и мршнуо га...

Ма изнервира' ме Суљо ноћас, а добар је иначе, јебем га у главу :/
    Не него су баскет играли данас, изгубили су Црногорци, а нека су, не могу их слушат више....

Оној говнурди од Шимунића би' ногу ампутира' зубима на сред утакмице, па нека добијем вјечиту забрану играња

17. Lazar Marković se prolepšao

AAHAHAHAAHHAHAHAHAHA JEBOTEBOG LUDI DA TE JEBO TAČNO NISI NORMALAN! AHAHHAHA

18. Kontao sam da će izgubiti jer su se umorili, Ivković ih terao da rade kao da su u Legiji stranaca, ne moš tri tekme u tri dana sa solidnim protivnikom. Išao ih šut, nas opet ništa i jebi ga, nisu hteli.

19. Зна Дуда шта ради. Он је један од малог броја људи чије одлуке не доводим у питање.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.