Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jel moguće da ovo sudija nije video
Imao je i nosenu loptu, trokorak i nadskok. Pa jel on amater ili profesionalac?
Mislim, ne moramo da razglabamo sad , krajnje je nebitno,al ne znam cemu svrsavanje na poteze samo zato sto je zakucao a pritom zanemarujuci da osim onog kucanja nista drugo nije uradio kako treba.
Где је имао ношену лопту? Ако мислиш на тренутак кад је пресекао лопту и ухватио је, то није била ношена. Наскок је био споран додуше, али узевши у обзир да је ово првенство курац где пола екипа игра без најбољих играча, а пола са америчким плејевима, није лоше да се толерише овако нешто.
Jbg, igra u NBA, tamo je sve drugačije.
Неко је јуче овде реко да познаје Недовића (или познаје некога ко познаје Недовића) и да је Недовић реко да је било неко бекријање код Крстића у соби вече пред утакмицу са Македонијом. Да им јебем ја мало мајке у пичку.
najbolje da pretovorimo basket u diznilend,pa da se sve tolerise.jebem ti sport ako ce biti pederasto.jebi ga,tako je lepse...kosarka je sama po sebi lepa kao sport...jos najbolje da je propederisu sa tolerisanjem americkih dzunglaskih varijati,sudjenje na ovom prvesnstvu je krs krseva.ja u zivotu nisam video glupljue sudjenje kao sto je nama bilo protiv makedonije...
Иначе овај црња је ладно рођен у Швецке, Швеђанин човек.
Неко је јуче овде реко да познаје Недовића (или познаје некога ко познаје Недовића) и да је Недовић реко да је било неко бекријање код Крстића у соби вече пред утакмицу са Македонијом. Да им јебем ја мало мајке у пичку.
Где је то речено?
На чету је неко написао, да ме јебеш сад не могу да се сетим ко.
Pa u trenucima gde premesta loptu iz ruke u ruku, gde mu dlan bleji ispod lopte. Uzimanje lopte je cisto.
Po mom misljenju, lose je ovako nesto tolerisati i Le Bronu i Brajantu,a ne tamo nekom bambusanu koji igra za Svedsku. Valjda je ovo prvenstvo u kosarci. Ona ima svoja pravila , zasto onda nekome tolerisati pocetnicke greske? I pritom, ovo nije greska na prvom koraku pa da se kaze "jb igra u NBA". Ovo je posledica toga sto igra u cirkusu gde je jedino bitno zabaviti publiku pa makar i na ustrb pravila igre.
Elem, nebitan je lik potpuno, da ne duzimo pricu bespotrebno dalje.
Veceras ocekujem od Bjelice da eksplodira. Po onome sto sam gledao Letonce, mislim da bi on mogao da ih rasturi.
Заправо, лик још не игра у НБА, на колеџу је играо до скоро, а тамо је суђење можад и оштрије него у Европи.
На чету је неко написао, да ме јебеш сад не могу да се сетим ко.
Тако је и један члан који је раније био активан овде, иначе буразер Александра Луковића најавио да се у собама шљока и пурња пред утакмице, да је Лане Јовановић сиса и љаксе, па нам било чудно. Касније није било чудно кад испадосмо.
Ако се стварно зајебавају тако, онда да га јебем, колективно ћу да престанем да гледам све спортове наше.
Sve je meni jasno, ali da Rusija, Turska i Izrael imaju sva tri poraza nije.
Cekaj, Rusi jos nisu ispali?
Dzanke brate, jel znas ti propozicije takmicenja uopste? Imamo grupe, znas, nije ovo ko Mortal Kombat da ti je svako kolo eliminaciono.
Ovo LeBron stalno radi i ne samo on, nego svi u NBA, korak pa spuste loptu to je tamo ok, e al ovaj Ćiro švedski je to isto uradio al samo na evropskom takmicenju sto su koraci. Ovo ostalo je dobro sve.
Ako prsnu nasi veceras znaci da su orgijali, aj pa Boze pomozi.
elem ovo treba da radimo pred tekme
https://www.youtube.com/watch?v=ntXXP25McMA
onaj ko se najbolje fajta,zavrsi kod sao kana.
pa tri ekipe idu dalje :(
to da je lane ljakse ne mora niko da kaze.to se vidi...verovatno i oseti.vid'o ga ja pre mesec dana u ns,fura neki fensi izdrkani bajk...
АХаххахахаха
http://www.youtube.com/watch?v=XdepDjPDkVw
Hahahaha kolko je dobro ovo!