U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
MOJ TIM SE ZOVE NASUKANI MORŽEVI, HEAD COACH MOĆNI ZAPER. A KAKO DA VIDIM DRUGI LJUDI KOJE SU IGRAČE STAVLJALI
Ja sam Franchise....ne mozes da vidis :) osim ako neko ovde ne postavi
Gledam kvote danas, i po njima će Izrael da oplavi Veliku Britaniju, ili Makedonija Crnu Goru. Sa druge strane, mi smo šesti favoriti, što nije loše, ali je kranje nerealno. Osvajaju Španija, Grčka ili Slovenija, to je to.
pa da... naravno, trudio sam se da ekipu sastavljam od igrača reprezentacija koje će sigurno proći dalje, jer ne može da se menja. džabe ti da staviš mirzu kad će bih ispasti ili bo mekejleba... naravno, stavio sam patriotski 3 naša, valjda će prođemo majku mu jebem :)
Ja sam stavio Mirzu al cu ga verovatno izbaciti do pocetka, jer nzm koga da stavim na prvoj cetvorci a igraci ispod kosa donose najveci index...poeni+skokovi...od ove nase trojice stavio si Bjelicu,Nedovica,KATICA? :)
Bili zaboravio si Francuze, Izreael ce oplaveti VB, al nisam siguran za ovu drugu tekmu. Po meni najsigurniji je Hendikep GRE-SWE prvo kolo...
Registrovao sam i ja tim.
Nadrkani pingvini, coach Kameni
Ja kolko vidim ligu tamo ne možemo da napravimo al možemo ovde da vodimo evidenciju posle svakog kola. Da se zna ko je najbolji na vuki!
Море, ја ћу да ставим на Србију и Црну Гору, превелике су квоте а нешто не мислим да је толика разлика у квалитету.
Ja na svakoj poziciji uzo jednog našeg KACAM PATRIJOTA
Ricky Rubio
Bogdan Bogdanovic
Vassilis Spanoulis
Bostjan Nachbar
Nemanja Bjelica
Kostas Kaimakoglou
Nenad Krstic
Dan Clark
Rasko Katic
MOĆNI ZAPER- NASUKANI MORŽEVI
Jose Calderon
Omer Onan
Vasilis Spanulis
Bogdan Bogdanović
Rudy Fernandez
Bostjan Nachbar
Nemanja Bjelica
Jonas Valančiunas
RAŠKO ILUZIJA
Vasilije
Spanulis
Nedović
Nahbar
Bogdan Bogdanović
Jofrey Lovernj
Raško Nosati Katić
Valančiunas
Vučević
mada ću možda da promenim centarsku liniju
E to mi nije jasno, dal mož se menja... ja ću oko četvrtog kola, ovi naši ako krenu da ispadaju, zamenim ih sa BRAĆOM ŠEHOVIĆ.
Bicemo poslednji
Manager : Mudo
Parker
Blazic
Nedovic
Bjelica
Rudi Fernandez
Dario Saric
Teletovic
Burusis
Begic
Gazimudo, rešpekt za razmišljanje. Svidja mi se.
Finalna izbacio MirzE
Nedovic
Ljulj
Simon
Markoishvili
Papanikolau
Nachbar
Lovrnj
Iljasova
Valanciunas
Vucevic
Добро би било да може рецимо на крају прве фазе... За прву фазу је зицер Тејлор из Шведске, чини ми се да игра за Шарлот. Лик има да даје једно трећину поена свог тужног тима.
ЕДИТ: ево, сад са њиховог задњег припремног меча против Њемачке:
Мислим, погледај ове остале, јад и чемер.
Kolko sam skontao možeš samo pre početka, zanči do sutra. Izbrišeš tim i napraviš iz početka novi. Imaš dole opciju izbriši tim. Kad počne prvenstvo neće biti moguće da se brišu i prijavljuju timovi. Nema menjanja posle.
Јеби га, онда ништа.
Rudy, Markoishvili
Batum, Fotsis
Bjelica, Lauvergne
Vucevic, Gecevski
POWER OF KUPACKI POTOK shall rise to the victory!
Procitajte pravila, ima jebenih 10 redova.
Пуца ми курац, регистровао сам се на другом сајту, само сам хтио ако већ може (а очигледно не може) да укажем на лика. Има да сабија тих пет мечева у групи.