Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. MOJ TIM SE ZOVE NASUKANI MORŽEVI, HEAD COACH MOĆNI ZAPER. A KAKO DA VIDIM DRUGI LJUDI KOJE SU IGRAČE STAVLJALI

2. Ja sam Franchise....ne mozes da vidis :) osim ako neko ovde ne postavi

3. Gledam kvote danas, i po njima će Izrael da oplavi Veliku Britaniju, ili Makedonija Crnu Goru. Sa druge strane, mi smo šesti favoriti, što nije loše, ali je kranje nerealno. Osvajaju Španija, Grčka ili Slovenija, to je to.

4. pa da... naravno, trudio sam se da ekipu sastavljam od igrača reprezentacija koje će sigurno proći dalje, jer ne može da se menja. džabe ti da staviš mirzu kad će bih ispasti ili bo mekejleba... naravno, stavio sam patriotski 3 naša, valjda će prođemo majku mu jebem :)

5. Ja sam stavio Mirzu al cu ga verovatno izbaciti do pocetka, jer nzm koga da stavim na prvoj cetvorci a igraci ispod kosa donose najveci index...poeni+skokovi...od ove nase trojice stavio si Bjelicu,Nedovica,KATICA? :)

Bili zaboravio si Francuze, Izreael ce oplaveti VB, al nisam siguran za ovu drugu tekmu. Po meni najsigurniji je Hendikep GRE-SWE prvo kolo...

6. Registrovao sam i ja tim.
    Nadrkani pingvini, coach Kameni
    Ja kolko vidim ligu tamo ne možemo da napravimo al možemo ovde da vodimo evidenciju posle svakog kola. Da se zna ko je najbolji na vuki!

7. Море, ја ћу да ставим на Србију и Црну Гору, превелике су квоте а нешто не мислим да је толика разлика у квалитету.

8. Ja na svakoj poziciji uzo jednog našeg KACAM PATRIJOTA

Nemanja Nedovic
    Ricky Rubio

Bogdan Bogdanovic
    Vassilis Spanoulis

Bostjan Nachbar
    Nemanja Bjelica

Kostas Kaimakoglou
    Nenad Krstic

Dan Clark
    Rasko Katic

9. MOĆNI ZAPER- NASUKANI MORŽEVI

Jaka Lakovič
    Jose Calderon

Omer Onan
    Vasilis Spanulis

Bogdan Bogdanović
    Rudy Fernandez

Bostjan Nachbar
    Nemanja Bjelica

Jonas Valančiunas
    RAŠKO ILUZIJA

10. Toni Parker
    Vasilije

Spanulis
    Nedović

Nahbar
    Bogdan Bogdanović

Jofrey Lovernj
    Raško Nosati Katić

Valančiunas
    Vučević

mada ću možda da promenim centarsku liniju

11. E to mi nije jasno, dal mož se menja... ja ću oko četvrtog kola, ovi naši ako krenu da ispadaju, zamenim ih sa BRAĆOM ŠEHOVIĆ.

12. Bicemo poslednji
    Manager : Mudo

Arslan
    Parker

Blazic
    Nedovic

Bjelica
    Rudi Fernandez

Dario Saric
    Teletovic

Burusis
    Begic

13. Gazimudo, rešpekt za razmišljanje. Svidja mi se.

14. Finalna izbacio MirzE

Nedovic
    Ljulj

Simon
    Markoishvili

Papanikolau
    Nachbar

Lovrnj
    Iljasova

Valanciunas
    Vucevic

15. E to mi nije jasno, dal mož se menja... ja ću oko četvrtog kola, ovi naši ako krenu da ispadaju, zamenim ih sa BRAĆOM ŠEHOVIĆ.

Добро би било да може рецимо на крају прве фазе... За прву фазу је зицер Тејлор из Шведске, чини ми се да игра за Шарлот. Лик има да даје једно трећину поена свог тужног тима.

ЕДИТ: ево, сад са њиховог задњег припремног меча против Њемачке:

Sverige: Jeffery Taylor 25, Brice Massamba 9, Thomas Massamba 8, Kenny Grant 5, Erik Rush 5, Joakim Kjellbom 4, Anton Gaddefors 3, Viktor Gaddefors 3, Ludvig Håkanson 2, Jonathan Skjöldebrand 2.

Мислим, погледај ове остале, јад и чемер.

16. Kolko sam skontao možeš samo pre početka, zanči do sutra. Izbrišeš tim i napraviš iz početka novi. Imaš dole opciju izbriši tim. Kad počne prvenstvo neće biti moguće da se brišu i prijavljuju timovi. Nema menjanja posle.

17. Kad počne prvenstvo neće biti moguće da se brišu i prijavljuju timovi. Nema menjanja posle.

Јеби га, онда ништа.

18. Nedovic, Diener
    Rudy, Markoishvili
    Batum, Fotsis
    Bjelica, Lauvergne
    Vucevic, Gecevski

POWER OF KUPACKI POTOK shall rise to the victory!

19. Procitajte pravila, ima jebenih 10 redova.

20. Procitajte pravila, ima jebenih 10 redova.

Пуца ми курац, регистровао сам се на другом сајту, само сам хтио ако већ може (а очигледно не може) да укажем на лика. Има да сабија тих пет мечева у групи.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.