Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Koji je drugi sajt gde si se registrovao Titanijume?
    Vrh je Tejlor iz Svedske, samo je fora sto ce ispasti brzo.

2. Ti sto brzo ispadnu ce da igraju razigravanje za plasman i racunaju se i te utakmice. Samo nemam pojma koliko utakmica igraju u razigravanjima.

3. Koji je drugi sajt gde si se registrovao Titanijume?

Супер менаџер АЦБ лиге. Јес гњаважа регистрација, ал није лоше. Морам још мало детаљније да ишчитам правила, први пут играм фантази.

Vrh je Tejlor iz Svedske, samo je fora sto ce ispasti brzo.

Управо, ал овдје могу да се мијењају играчи послије одређеног времена, па га само прецртам након прве фазе :)

4. Aha a znam to, al me mrzi da se registrujem, ima cini mi se skysport se zove sajt tu mogu da se prave lige i da se menjaju igraci.

5. Је л' има нека лига заједничка ил' шта?

Сасам и ја направио, кечеви Бо и Паркер, двојке Руди и Недовић, тројке Принтезис и Гадефорс, четворке Антић и Мотејунас и петице Валанчијунас и Тајус.... АЈМО КОКИЦА СЕЛТИКСИ!!!!

6. Okej, ekipa Kolubarkih pastuva će nastupiti u sledećem sastavu:

Goran Dragić
    Riki Rubio

Nemanja Nedović
    Serhio Ljulj

Hido Turkoglu
    Nemanja Bjelica

Georgios Printezis
    Raško Katić

Jonas Valančijunas
    Pero Antić

Moguće je da će doći do manjih promena u poslednji čas.

7. JA SAM IZBACIO LAKOVIČA IZ EKIPE JER SE OPIJAO DO RANIH JUTARNJIH SATI, KOJI SAM ŽELJKO OBRADOVIĆ LOLO, I NA NJEGOVO MESTO STAVIO PONKRAŠOVA... AKO NEKOG ZANIMA.

FORZA NASUKANI MORŽEVI

8. АЈМО БРЕ МАЛО НАВИЈАЧКОГ НАБОЈА.... ГДЕ ЈЕ БРЕ ЈЕБАЋЕМО ЛИТВАНОА, СИЛОВАЊЕ ВАЛАНЧИУНЕ

РАШКО ''СЕРЕМ СЕ У УСТА НБА ЦЕНТРИМА'' КАТИЋ
    РАШКО ВОЈВОДА
    РАШКО-КАН

9. ЈЕБАЋЕМО ЛИТВАНОА!!!! OOOOOOO OOOOO ЈЕБАЋЕМОOOOOOO!!!

10. RAŠKO ĆE DA SILUJE EVROPOA

11. Јесте ли направили неку вукајлијашку лигу за фантази да се пријавим и ја или овако међ' хиљаду жена..?

12. Medj iljadu....al postovacemo rezultate ovde....valjda!

13. ЗЛАТО БРАТЕ САМО ЗЛАТО

14. ja sam davno reko da će krle i raško da siluju redom. samo da ponovim.

15. SAMO DA KAŽEM DA ĆEMO JEBATI OJROPU

16. Ја ћу онда да се пријавим на Б92 да покажем оним усташама како се саставља тим, опааа! Сигурно они имају фантази, увек су имали.

17. Slavicemo kada pobedimo, ne mozemo mi da u vreme treninga slavimo. Morate da motivisete sebe, morate da motivisete svoje sugradjane, da motivisete one sa kojima ste u timu da biste postigli veliki cilj.

http://www.youtube.com/watch?v=KwiTuheRqoI

AJMOOO DUDO MOTIVISI PA DA KIDAMOOO!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.