Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Takvi kao ti su prodali Kosovo

I UBILI ZORANA

2. Iako znam da troluješ, odgovoriću ti :) Milan Nedić i Dragiša Mišić su po meni bili bolji za narod nego ne znam, SAVA KOVAČEVIĆ lolo.

3. Da budemo realni Kosovo odavno nije nase... A za ovo mozemo do sutra da napasamo jedni druge mudima i opet nista necemo postici. Zapata uz tebe sam. A Duda najbolje zna sta oce i ako je on resio da prenesemo 4 boda, 4 boda ce biti prenesena i kraj price, mozete vi do sutra da ga tupite kako to nije ispravno i kako igraju pederski....

4. Где бре БиХ може да бије Литву. Где Летонија са оним балетанима од центара може са македонским месарима.

Пих, балетани трпају Македоњане 13 разлике на полувремену... Што значи да би и Босна могла да добије Литванију. :) Ајмо Међеди!!!

П.С. Морам мало патриотизма да провучем. лоло

5. Malo me iznenađuju greške Ilijevskog na ovom prvenstvu...

6. inače, JEBU NAS LENJI SRBI VEČERAS JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

7. Опа, испушише Шиптари! Начи сад носимо 4 бода даље?

8. Ваљда је тако, ми смо добили све осим њих. И видјећемо шта ће бити од Црногораца вечерас.

9. Ko je Dragiša Mišić?

10. Могли бисмо сад да их натрпамо лепо, да вратимо за Косово.

И ко игра за ову јебену Украјину? Разбише све редом.

11. i opet nista necemo postici.

A ovako postižemo, dolazi duda svako veče ovde, i sve ove rasprave odavde zapiše na papir, i primenjuje na EP. Što bismo namerno izgubili? Nećemo, izgubimo slučajno, borili smo se, i izgubili, šta ćeš. Ni Španci, ni Italijani ne izgube namerno...nego ih neće jednostavno, baš taj dan. Sutra ih prokenja za sve pare, isto slučajno. Da prenesemo mi 4 boda, pa ćemo lakše.

12. Koponenova utakmica zivota....Finska jebe Grke!!!

13. Što reče ovaj jedan lik volio bih da Veliki Vođa ošine onu nuklearku pa dokle doleti ali samo da budfe manje pedera i lezbejki, simuliranja faulova Buskeca, ovih kalkulanata...
    A druga stvar, dok ste saznali za sistem bodovanja niste ni pomislili da momci treba da daju sve od sebe i da odigraju kako znaju, počeli ste sa klakulacijama . Najbolje da ste vi selektori, pa da kalkulisete, pa da mogu prvu pogresnu kalkulaciju da sačekam i da kažem " e jebem vas usta kalkulantska".

14. Све неки анонимуси у Украјини. Ваљда им лака група, ал опет, добише и Швабе.

15. Polako, vraćaju se ovi Srbo-Šiptaro-Grci, šta li su. Ima još deset minuta, 10 razlike. Pa majku mu, zar mislite da ja volim da izgubimo od CG? Ali ako je potrebno, ako nešto mora da se uradi. Kalkulacije su MAJKA, ako donose nešto dobro. Ne samo u sportu, svuda.

16. Nikako ja i ti Zapata da uparimo, jbg, ja mislim da kalkulacije samo kratkoročno mogu donijeti neki rezultat i u sportu i inače, ali da ne širim. Ovo je sport daj da se igra, a i lopta je đavo, pa jel onaj neki anonimus prije par godina ušao prvi put na prvenstvu samo zbog kalkulacija i pogodio u posljednjoj sekundi, slučajno, i odveo ekipu na amere ilii špance. Moćeš kalkulisati jednu ili dvije partije ali vrati se to. Sporcka sreća

17. JEBAĆEMO MILOGORCE PA NEKA NAS IZBACE SA PRVENSTVA I SMARKO POBANUJE OPAAA

18. Црногорци су званично испали јер шта год да ураде вечерас исти им је курац јер им се не гледа победа против нас у том кругу који би се створио....
    Кад видим како наши добро играју још више ми је криво што нема Теа и Лучића.... Са њимо бисмо, уз овакву форму осталих, изгледа били кандидати за медаљу....
    БЈРМовци испадају, тако да преносимо 4 бода....

19. Ако су Црногорци званично испали, онда ми дефинитивно носимо 4 поена, јебали их 4 поена и идиотски системи такмичења.

20. И никад нисам капирао поенту ових кретенских система турнира, не знам што се лепо не игра као на фудбалским турнирима. Прво група и онда одмах нокаут систем, шта курац. Кретенски систем у коме је на крају могло да буде да нама више одговара да изгубимо и пренесемо 4 бода, а ако победимо носимо 2 (?!).

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.