Систем је до јаја јер у групи нисмо само ми, БЈРМ и Црна Гора, већ и 3 друге репрезентације....
Видећемо шта је Дуда смућкао за вечерас....
И је л' истина да се могу два играча променити за другу фазу? Не м'рем се сетити где сам то чуо....
Sad vidim, i Hrvatima se lepo otvara četvrtfinale ako pobede sad Veselog. Prenose 2 boda, tamo imaju Finsku, Grčku i Italiju, ništa nepobedivo. Ne bih voleo s njima da se ukrštamo...
Bolje što je Makedonija izgubila.
Па да може више да се намешта.
SAD JEBEMO BEZ GRIŽE SAVESTI. JEBEMO JER SU NAM UZELI OSTROG, MORE I PEKOVIĆA
Систем је до јаја јер у групи нисмо само ми, БЈРМ и Црна Гора, већ и 3 друге репрезентације....
Видећемо шта је Дуда смућкао за вечерас....
И је л' истина да се могу два играча променити за другу фазу? Не м'рем се сетити где сам то чуо....
JEBEMO IPAK LENJE SRBE
Trener je najjača karika u Ukrajini. AL' mi ih ipak jebali.
http://i.imgur.com/KUFSyHR.jpg
JEBEMO KOZOJEBE VEČEROM
Па то мађије летонске!
Александар ФУРОМски се преврће у гробу лололо
Ladno grci prenose ceo krompir u drugu fazu.
Hvala, Letonijo, jer si nas poštedela moralnih zagonetki :)
Sad vidim, i Hrvatima se lepo otvara četvrtfinale ako pobede sad Veselog. Prenose 2 boda, tamo imaju Finsku, Grčku i Italiju, ništa nepobedivo. Ne bih voleo s njima da se ukrštamo...
Haha, vidoviti Zapatinjo svaki rezultat pogađa. Pratite ga na ovoj temi i ojadite kladionice
Јеботе НИШТА али НИШТА не могу да погодим :) Ово намерно причам за Хрвате, да би испали :)
Е САД ДА БЕЗ РАЗМИШЉАЊА ПОПРСКАМО МИЛОВЦЕ. ЈЕБИ СРБИЈО НЕ ВАДИ ВЕЧЕРАС АКО ПЛАЧУ ЗНАЧИ ДА ИМ СЕ СВИЂА.
Čuvaćemo večeras neke glavne igrače.
Крле вечерас да не улази у игру. Или да игра 10 минута највише.
Пустити младог Крстића, Гагића и Штимца да се зајебавају мало.
ЦРНОГОРЦИ, ЈЕБАЋЕ ВАС ШТИМАЦ!
ЈА НАВИЈАМ ЗА ШТИМЦА!!1
И дати Анђушићу већу минутажу да мало уђе у шут. Значиле би нам његове тројке у наставку.
Добро је, да не размишљамо о калкулацијама. Осећам да Штимац маже киту гушчијом масти да га напокон завуче дубоко вечерас. :)
Ал он гори од жеље да некога напуни хехехе, видећемо да ли је дочекао шансу...
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201309/635788/toooooooooooooooo.jpg