Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Bolje što je Makedonija izgubila.
Па да може више да се намешта.
SAD JEBEMO BEZ GRIŽE SAVESTI. JEBEMO JER SU NAM UZELI OSTROG, MORE I PEKOVIĆA
Систем је до јаја јер у групи нисмо само ми, БЈРМ и Црна Гора, већ и 3 друге репрезентације....
Видећемо шта је Дуда смућкао за вечерас....
И је л' истина да се могу два играча променити за другу фазу? Не м'рем се сетити где сам то чуо....
JEBEMO IPAK LENJE SRBE
Trener je najjača karika u Ukrajini. AL' mi ih ipak jebali.
http://i.imgur.com/KUFSyHR.jpg
JEBEMO KOZOJEBE VEČEROM
Па то мађије летонске!
Александар ФУРОМски се преврће у гробу лололо
Ladno grci prenose ceo krompir u drugu fazu.
Hvala, Letonijo, jer si nas poštedela moralnih zagonetki :)
Sad vidim, i Hrvatima se lepo otvara četvrtfinale ako pobede sad Veselog. Prenose 2 boda, tamo imaju Finsku, Grčku i Italiju, ništa nepobedivo. Ne bih voleo s njima da se ukrštamo...
Haha, vidoviti Zapatinjo svaki rezultat pogađa. Pratite ga na ovoj temi i ojadite kladionice
Јеботе НИШТА али НИШТА не могу да погодим :) Ово намерно причам за Хрвате, да би испали :)
Е САД ДА БЕЗ РАЗМИШЉАЊА ПОПРСКАМО МИЛОВЦЕ. ЈЕБИ СРБИЈО НЕ ВАДИ ВЕЧЕРАС АКО ПЛАЧУ ЗНАЧИ ДА ИМ СЕ СВИЂА.
Čuvaćemo večeras neke glavne igrače.
Крле вечерас да не улази у игру. Или да игра 10 минута највише.
Пустити младог Крстића, Гагића и Штимца да се зајебавају мало.
ЦРНОГОРЦИ, ЈЕБАЋЕ ВАС ШТИМАЦ!
ЈА НАВИЈАМ ЗА ШТИМЦА!!1
И дати Анђушићу већу минутажу да мало уђе у шут. Значиле би нам његове тројке у наставку.
Добро је, да не размишљамо о калкулацијама. Осећам да Штимац маже киту гушчијом масти да га напокон завуче дубоко вечерас. :)
Ал он гори од жеље да некога напуни хехехе, видећемо да ли је дочекао шансу...
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201309/635788/toooooooooooooooo.jpg