Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Bolje što je Makedonija izgubila.

2. Па да може више да се намешта.

3. SAD JEBEMO BEZ GRIŽE SAVESTI. JEBEMO JER SU NAM UZELI OSTROG, MORE I PEKOVIĆA

4. Систем је до јаја јер у групи нисмо само ми, БЈРМ и Црна Гора, већ и 3 друге репрезентације....
    Видећемо шта је Дуда смућкао за вечерас....
    И је л' истина да се могу два играча променити за другу фазу? Не м'рем се сетити где сам то чуо....

5. Trener je najjača karika u Ukrajini. AL' mi ih ipak jebali.

6. Па то мађије летонске!

Александар ФУРОМски се преврће у гробу лололо

7. Ladno grci prenose ceo krompir u drugu fazu.

8. Hvala, Letonijo, jer si nas poštedela moralnih zagonetki :)

9. Sad vidim, i Hrvatima se lepo otvara četvrtfinale ako pobede sad Veselog. Prenose 2 boda, tamo imaju Finsku, Grčku i Italiju, ništa nepobedivo. Ne bih voleo s njima da se ukrštamo...

10. Haha, vidoviti Zapatinjo svaki rezultat pogađa. Pratite ga na ovoj temi i ojadite kladionice

11. Јеботе НИШТА али НИШТА не могу да погодим :) Ово намерно причам за Хрвате, да би испали :)

12. Е САД ДА БЕЗ РАЗМИШЉАЊА ПОПРСКАМО МИЛОВЦЕ. ЈЕБИ СРБИЈО НЕ ВАДИ ВЕЧЕРАС АКО ПЛАЧУ ЗНАЧИ ДА ИМ СЕ СВИЂА.

13. Čuvaćemo večeras neke glavne igrače.

14. Крле вечерас да не улази у игру. Или да игра 10 минута највише.

Пустити младог Крстића, Гагића и Штимца да се зајебавају мало.

ЦРНОГОРЦИ, ЈЕБАЋЕ ВАС ШТИМАЦ!

15. ЈА НАВИЈАМ ЗА ШТИМЦА!!1

И дати Анђушићу већу минутажу да мало уђе у шут. Значиле би нам његове тројке у наставку.

16. Добро је, да не размишљамо о калкулацијама. Осећам да Штимац маже киту гушчијом масти да га напокон завуче дубоко вечерас. :)

17. Ал он гори од жеље да некога напуни хехехе, видећемо да ли је дочекао шансу...