Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јел 2 или 4?
4 из сваке новоформиране групе.
По 4 тима иду даље из групе, тј 1/4 финала.
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8Xfg3jZMG1QuJnp6pnUWd3.pageID_,wWxbHUvG4-9MPtJrmlo71.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2013.html
http://www.youtube.com/watch?v=SbYX3DBmvnI
АЈМО БОСНО, БОСНО, БОСНО!!! :)
До јаја. Ценим да ћемо бити други.
Eto jebale vas kalkulacije u prkno raspalo. Samo meni i dalje nije jasno kako je Zapata bio zamislio da mi igramo sa Španijom u četvrtfinalu al ajd to sad i nije bitno.
Ма пусти га, пребацио човјек нешто опасно. Гдје игра овај Ђедовић иначе, добар мали, брз ко свјетлица?
ЕДИТ: Јеботе, лик играо у Галатасарају прошле године, 11,4 поена по мечу имао, од ове године у Алби из Берлина.
U Bajernu je od ove valjda.
AJMO ACO
Туцани, па можемо да се састанемо са Шпанијом у четвртфиналу.
Нове групе се праве од А и Б, и Б и Ц.
Ми смо у овој АБ а Шпанија у БЦ. У зависности од пласмана, можемо да се паднемо са њима.
Španija će 90% da bude prva, što znači da bi se pali sa njima moramo da budemo četvrti i to ne vidim kako je moguće. Ostaje ovih 10% da će da budu ipak drugi što znači da mi moramo da budemo 3 što opet ne vidim kako je moguće. Al ajd.
U Bajernu je od ove valjda.
У праву си, ја налетио на неке застарјеле информације, нисам ни гледао.
То се слажем, ја сам рекао да је могуће али не да ће и бити тако.
Него је Запата то рекао кад је била прича да ли да победимо Црногорце и пренесемо победу и пораз. Па је навео да онда можемо да налетимо на Шпанце ако не калкулишемо.
Са ове тачке гледишта, то што ти кажеш је реална опција.
Pa ia sa kalkulacijama bi mogli da naletimo na Špance ako ih npr naguze tamo i Grčka i Italija pa oni budu treći ili čak četvrti. Mislim normalno da postoje šanse da se sretnemo samo one nisu velike a Zapata je pričao o tome kao da sigurno idemo na njih i da je to to.
Одлична Босна, свели Литванце на само 30 поена на полувремену.
Који беше оно сајт што је Џанки окачио, да се прате резултати. Лајвскор касни много за кошарку.
rezultati.com
Гледам сад Хрвате на њиховој телевизији, јбт, који су блам ови хрватски водитељи и њихови "стручни" консултанти. Они су стварно убеђени да имају квалитетну екипу. Дижу у небеса Србина у својим редовима, Бојана Богдановића, већ лицитирају који ће бити пик на драту следеће године. Тај Бојан Богдановић би могао да буде добар да игра за Србију, пошто је Хрват као што сам ја Нигеријац, да игра у Звезди или Партизану, а не у шугавој Цибони и коцкастој репрезентацији. Шугави пургери, невиђено су иритантни.
Хвала брате.
Dobro bre Tucani, ti se ponašaš kao da smo već pobedili i Ukrajinu i Belgiju. Nismo više velesila.