Погрешно сте разумели Запату, када је рекао да ударамо на Шпанце то је рекао везано за ситуацију да не пренесемо 4 бода. У том случају је могуће да будемо и трећи и четврти.
Јеботе, ја сам био убеђен да после друге фазе иде полуфинале. Ко да никад нисам гледао разигравање од 5ог до 8ог места.
A tele je izdrkalo jedno 5 lopti u poslednjih 3 minuta koje bez svake potrebe onako sutnuo.. Kad su imali 15 razlike, onaj debil sutira tricu a nigde nikog u reketu i to sredina napada.. Glupo su se ponasali kad su imali 5 poena preko onih 10, na kraju im Kleiza uvalio kurcinu iako realno celo prvenstvo igra kao da je Gagic.
Jebeni Aca Trica. Govno od trenera. Brat mu se u grobu prevrće. Pa jebote jel teško tražiti tajmaut, zvati akciju, smiriti ekipu, rotirati igrače.
Pička majmunska treba Teletović da ga bije sad u svlačionici
Moramo jebati Ukrajne, pa uništili smo ih u prijateljskoj, i u neprijateljskoj ćemo
Босна +4.
Погрешно сте разумели Запату, када је рекао да ударамо на Шпанце то је рекао везано за ситуацију да не пренесемо 4 бода. У том случају је могуће да будемо и трећи и четврти.
Јеботе, ја сам био убеђен да после друге фазе иде полуфинале. Ко да никад нисам гледао разигравање од 5ог до 8ог места.
JEBTE LITVAN-KE, JEBTE LITVAN-KE, KALNEITIS KE PICKA!
Каква је чар гледати утакмицу на Федералној телевизији, Един Авдић генијалан.
ACA TRICA ŠALALALA
Клејза, рука ти се осушила да Бог да, што сад даде тројку...
Чекај бре. Ако сад међеди добију прве четри екипе ће имати бар по 8 поена у случају да ми пукнемо. Ко онда пролази?
МЕЂЕДИ НАПУШИТЕ МИ СЕ КУРЦА САД
E u kurac, ispadose Medjedi, ode mi Teletovic, najbolji igrac u fantaziju.. Danas imao index preko 30
Одлична утакмица. Криво ми што ови педери прођоше са 2 бода у џепу, реално нису заслужили...
A tele je izdrkalo jedno 5 lopti u poslednjih 3 minuta koje bez svake potrebe onako sutnuo.. Kad su imali 15 razlike, onaj debil sutira tricu a nigde nikog u reketu i to sredina napada.. Glupo su se ponasali kad su imali 5 poena preko onih 10, na kraju im Kleiza uvalio kurcinu iako realno celo prvenstvo igra kao da je Gagic.
Јбг, било би љепше Међеде гледати него ове литванске шминкере... Шта је ту је...
Jebeni Aca Trica. Govno od trenera. Brat mu se u grobu prevrće. Pa jebote jel teško tražiti tajmaut, zvati akciju, smiriti ekipu, rotirati igrače.
Pička majmunska treba Teletović da ga bije sad u svlačionici
Najbolji komentator
http://www.youtube.com/watch?v=KmqiGK4V5kY
Litvanci ce popustiti kurcinu u nastavku takmicenja i to veoma dobru!
Jebem ti, kol'ko mi krivo za BiH sad posle ovakvog komentara. Taj Edin je LEGENDA BRE, sa 30 godina je već nenadjebiv. EDINE NAVIJAJ ZA NAS NADALJE.
i koji će kurac Teletović u Bosni da se nervira oko Kikanovića i Bavčića, što nije lepo ko svaki bolji bosanski košarkaš nastupao za turke
Gordic mi je ubedljivo najveca enigma. Kako taj lik igra basket, nije mi jasno. I u Partizanu, gledam ga u derbiju, ne zna da hoda. Usrao ih je...
Све у свему, Балтик прејебао Балкан у овој групи.