Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Meni samo jedan britanac ispao

2. Mene i Vitu mešaš? Ostalo mi 8 igrača, ali kad se moćni Printeziz bude razgoropadio u drugom delu, ništa me ne može zaustaviti!
    A valjda će i Valančijunas konačno proraditi, jebem ga nesposobnog

3. idemo u finale pazite sta vam kazem

4. Читам Индекс.хр Кроасани се опаааасно попалили. 'Ај што су се попалили, него и нас спуштају, сваки други коментар, Србија залутала овде. Пошто вероватно пролазе у четвртину финала, вероватно к'о четврти или трећи, није нереално да ћемо се укрстити. И карати наравно

5. ШТО БИ ЈА ВОЛО ДА ЈЕБЕМО КРОАСАНЕ ВИ НИСТЕ СВЕСНИ ЛЕПТИЈЕБЕМ

6. U koliko ura sjutra pimplamo?

7. Петнез до шес.

8. Uuuuuuuu, lep okrugao broj.

9. pseto88
    ШТО БИ ЈА ВОЛО ДА ЈЕБЕМО КРОАСАНЕ ВИ НИСТЕ СВЕСНИ ЛЕПТИЈЕБЕМ

Подсјети ме на овај предивно видео. :)

http://www.youtube.com/watch?v=hc1jhg33KmE

10. Недо Бог да се укрстимо са усташама, имам осећај да ће њих усрати овај пут.

11. Исти случај. Па мора некад да им се врати за сва карања, а ми никад шири чмар нисмо имали.

12. Nedo će valjda da bude dobar i da da da pobedimo kroasane

13. Причамо о репрезентацији која је на овом првенству оборила негативни рекорд у броју постигнутих поена. Чешка их је додуше скинула са "трона" (лол) врло брзо, али то не мења чињеницу да су дали само 40 поена.

14. Ja kontam da bi oni ili Italijani (bez obzira na sve pobjede, žabari su tarabe) bili rivali po našoj mjeri.

15. Haha vidi ih kako se pale
    http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-se-priprema-za-drugi-krug-eura-markota-dize-atmosferu-mi-smo-ocito-zivotinje-/699601.aspx
    A mnogo smo bolji od njih gledo sam ih malo protiv čeha oni komentatori su za cirkus bilo bi dojaja slušati ih kad ih pobeđujemo lolo

16. Ja bi baš voleo da se ukrstimo sa ustašama, mislim da tu utakmicu naše paljevine + Krle laganezi stajl ne mogu da izgube.

17. Meni je najdojajnije kad krenu da se dernjaju ZATVORI REKET ZATVORI REKET ahhaha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.