Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Пратим онај Форум.хр, кад их је Шпанија разбила кукали су на сав глас..а онда кад су заредили четири тесне победе против велесила у кошарци, Грузије, Пољске, Словеније и Чешке, крилца су им опет порасла.

Они би нам најбоље леги у четврфиналу, прво због комплеклса, друго зато што им је главни играч Томић, а ми смо под рекетом јаки, док би оног њиховог црњу Марковић лако уштоповао.

2. Samo naravno da dođemo do četvrtfinala prvo, ne volim ta računanja unapred dok ne bude sigurno da smo u četvrtfinalu.

3. Пази, ми са данашњом победом смо 99% у четврфиналу. Четврфинале није проблем, проблем ће бити на кога идемо из оне групе, која је прејебено јака.

4. са данашњом победом

koja se još nije dogodila...polako, aj da navijamo za danas pa ćemo videti...

5. ЈЕБАЋЕМО БЕЛГИЈОАААА

6. Мислим да ову утакмицу губимо. Сматрам да имају тај неки шмек Бенелукса, ипак их је тренирао велики Владе Ђуровић, а нама ни у фудбалу нису легли...

7. To Zapata!
    Bijemo ih 20 razlike. Jebi Van Bujtena

8. kakva crna belgija.ako treba nih da se bojimo,mozemo odma nazad da se vratimo.15 razlike,lagana igra.

9. Bravo za sliku Bačje

10. Јес да ми је живце појо ал слика је у фулу.

11. JEBI FELAINIJA DOK SE JOŠ NISU RASPALI

12. bace slika ti je super

13. Пеки д џем
    Исти случај. Па мора некад да им се врати за сва карања, а ми никад шири чмар нисмо имали.

Ae bre ljudi koji kroasani bre? Vi zaboravljate jednu jako bitnu stvar,a to je da je za njih Srbija kineski zid. Imaju kornfleks, i verujte da uz onakav pritisak njihove javnosti sigurno nece moci da nas dobiju. Po mom misljenju, idealan protivnik za cetvrtfinale.
    Em sto cemo njima da zapusimo usta o tome kako smo MI netalentovani,em sto ce nasima da skoci samopouzdanje samo tako..

Belgija danas mora biti jebana rutinski. 10ak razlike minimum. I to mislim da ce momci bas elegantno da odrade utakmicu i da pobeda nece dolaziti u pitanje ni u jednom trenutku. Cekaju se Nedovic i Bjelica da eksplodiraju, verujem da ih Duda cuva za ozbiljnije utakmice.

14. ljudi ja zivim u gradu od 30 000 ljudi od toga ima samo jedno 30 dece da se bave kosarom . a u gradu ima samo 5 javnih koseva e ako za 10 godina ne propadnemo skroz u kosardi bice cudo

15. Ma i da nemaju kornfleks mnogo smo bolji od njih.Drejpera bi stefi pojeo ne bi se video a on im je važan šraf u ekipi.Tomić nije pokazao ništa bar koliko sam ga ja gledao.Samo bi trebalo zaustaviti bogdanovića.E sad ovo je sve šta bi bilo kad bi bilo treba danas dobiti belgiju i za dva dana ukrajinu

16. Ma ko jebe Bogdanovica, nek nam da 30 poena,al svi ostali nek daju jos ukupno 20, i to je to.. Uostalom, nek pusti Kalinica na Bogdanovica, za jednu cetvrtinu nek napravi i 5 faulova,al da mu ne da da dise od flastera.

17. Kako je Duda rekao protiv Španije za Pau Gasola: Pusti ga nek igra, nek daje koševe, nemojte ga previše faulirati. Nek nam da 25 koševa. Ali zato hoću da ostale svedete na 5 i manje koševa. Kad se sabere njegovih 25 i 35 ostatka tima to je 60. Znači čuvajte ostale i dajte 61 koš.

Tako ih i dobismo.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.