Је л' уме неко да ми објасни што се нису они поени приписали Бјелици који је шутирао слободна? Над њим је и направљен фаул. Шаренац прво рече да иду Крстићу, који је у том тренутку био на клупи, а после рече да су поени изгледа приписани Марковићу.
Stevane, poeni se u slučaju kontra koša upisuju kapitenu protivničke ekipe ako je na terenu, ako ne, onda njegovom zameniku (Stefan u ovom slučaju), a ako ni on nije, u slučaju bacanja onome ko je šutirao, a mislim da trener određuje ako baš niko nije na terenu i nisu bila bacanja.
X NEDOVIĆU JEBOTE
STEFAN NEGO KAKO BRE AJDE GAZI
STEFI PIŠA PO SIROTINJI
AL' JE GLUP LIK HAHAHHAHAHHA DADE AUTO KOŠ
Strimovi, ako je neko brez televizije:
http://www.day.to/watch/live/streaming/online/free/en-vivo/1/638364/september-11-2013/belgium-vs-serbia.html
http://www.radiostanica.com/sr/radio/149/Radio_Beograd_1
Prvo je radio, drugo je slika. Ja to nekako volim razdvojeno.
crnci niža rasa
Duda opet raška kritikuje lolo
Мислим да ово добијамо са једно 15 до 20 поена разлике.
Ovaj mali Bogdanović će da "poraste" na ovom evrobasketu, strašno.
Partizan će u narednoj sezoni imati strašnog beka. :)
preuzimanje ovo je go kurac
nekako sam oduvek mislio da rasko moze da ore sa onolikim nosem
Vratili se onim trojkama jebiga
Dobijamo ovo
Mene 2 stvari nerviraju, lenjost u odbrani i šut sa linije slobodnog bacanja.
Bogdan će da jebe ove sezone.Žao mi onog prvog kucanja što nije prošlo
Svetla budućnost koju nadam se neće sprečiti povrede. Vraća se ako Bog da, naša repka u pravi kolosek.
Је л' уме неко да ми објасни што се нису они поени приписали Бјелици који је шутирао слободна? Над њим је и направљен фаул. Шаренац прво рече да иду Крстићу, који је у том тренутку био на клупи, а после рече да су поени изгледа приписани Марковићу.
nekih pripisu i ivkovicu,samo da su nasi...
Stevane, poeni se u slučaju kontra koša upisuju kapitenu protivničke ekipe ako je na terenu, ako ne, onda njegovom zameniku (Stefan u ovom slučaju), a ako ni on nije, u slučaju bacanja onome ko je šutirao, a mislim da trener određuje ako baš niko nije na terenu i nisu bila bacanja.
koliko nas strucnjaka ima ovde lololo
rasni, VAS*...
Ovaj Gagic transferise opako