Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. zakomplikovase idioti

2. JEBEMO BELEGIJU, KONGO I LAMONIKU!

3. Živce mi pojeli.Dobro je na kraju

4. A jebem im majku, pojeli su me po drobu. S kim sledeću igramo?

5. Да имамо више искуства, ово би била рутинска победа. Али победа је, заслужена је, идемо даље. Одлучили Марковић и Богдановић оном тројком. Калинић наставља да одушевљава одбраном и добрим одлукама. Стварно не знам шта да очекујем од Украјинаца, људи су ненормални. Или кидају или се распадну. Мада, по ономе што смо видели у Арени, пре ће да се распадну.

6. Cuj, pa ako ne dobijemo Ukrajince nemamo sta da trazimo na ovom EP...

7. Biće teškko i sa ukrajinom , i mi i oni slabo odigrali danas, sad ćemo i jedni i drugi dobro igrati. Nedović ako misli ovako u NBA nek se ne nada, nije se vidio od litvanije, a treba biti jedan od oslonaca , i on i Bjelica, mada je Bjelica malo bolji,ali tanko je to. Kalinić sve bolji, koristan igrač. Marković 3/4 za trojku, jedan od boljih na prvenstvu.

8. Белгија је дивљачка екипа, тешко против њих играти. Данас Крстић држао екипу на окупу, остали повремено заблистају али то није довољно. Бјелица манекен, дечко има толико талента и потенцијала а игра као да га боли курац.

Добро је да смо ово победили, осетила се трема на почетку утакмице, посебно код млађаног дебитанта Рашка Катића јебем га у носину црвену.

Следећу добијамо са 15+, зато што ови клинци неће бити под толиким притиском.

9. BOGDAN JEBE JAKO KURCEM U PIČKU

NEDOVIĆU IZDAO SI SRBIJU

10. А које место води директно на светско?

11. Па добро, реално ћемо да добацимо до шестог, мсм надам се и више, ал оно... Нећу бити тужан и да будемо шести.

12. Ма и 7. место, осим ако се не деси велико изненађење и Шпанија не заузме неко од првих 6 места.

13. Мене уопште не греје сунце кад је четвртфинале у питању, плаши ме она друга група..све аждаје тамо.

14. Moze i sedmo ako spanci udju u top 6

15. Да, они су се већ квалификовали као домаћини.

16. Ja se nadam nekoj pobedi Finaca u drugoj grupi i pobedi Litvanije protiv Francuza večeras, pa da idemo na Fince u četvrt finalu, to bi bilo super
    A i sa Hrvatskom ne bi bilo loše, ostalo đene-đene

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.