Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Мислим да нећемо ићи на хрвате јер било би превише да свако такмичење идемо на њих, али мислим да пролазимо четврт финале ко год нам дође, имам тај неки осећај, да не кажем предосећај, ту неку визију, то неко очекивање и то...
Ја баш мислим да ћемо на кроасане и да ћемо их јебати јако. Добијамо Украјину и губимо од Француза али идемо даље као први јер Французи пуцају од Литваније.
Добро ће нам доћи пораз од Француза јер нема Бога да победимо 6 текми заредом.
Pa nismo prvi ako puknemo od francuza a litvanija dobije francusku tada bi svi imali po četiri pobede i poraz i 1-1 u krugu odlučivala bi koš razlika.Pod pretpostavkom da i francuzi i litvanci biju ostale što je realno očekivati
EDIT čak bi nam pobeda francuza bolje legla jer bi u tom slučaju pobedom protiv ukrajinaca imali sigurno drugo mesto
Može li neko da okači ovu novu grupu (u kojoj smo mi naravno)?
Kao u prvom postu...
ja cu pokusati da nadjem
e ljudi ima zvanicna aplikacija za evropsko prvenstvo super je
daj link
ma samo kucas ofical pa evropsko prvenstvo i iskoci
ok
1. Serbia 3/0 6
2. France 2/0 4
3. Latvia 1/2 4
4. Ukraine 1/2 4
5. Lithuania 1/1 3
6. Belgium 0/3 3
1. Italy 2/0 4
2. Spain 1/1 3
3. Slovenia 1/1 3
4. Finland 1/1 3
5. Croatia 1/1 3
6. Greece 0/2 2
Ово су групе са пренешеним бодовима, где је нама урачуната малопређашња победа над Белгијом.
Gleda li ko Litvance? Dobra tekma..
PROGNOZIRAM!
http://vukajlija.com/forum/teme/55592-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-slovenija-2013?strana=89#post_2516095
Šta je sa sudijama na ovom prvenstvu jbt... koje korake malopre Ažinsi sudiše sačuvaj Bože.
Thilmo, pa uracunata nam je... Preneli smo 4 boda i sad pobeda nad belgijom to su 6 boda i skor 3/0
Па то сам и написао.
Uf...izvini skapirao sam "gde je nama uracunata malopredjasna pobeda nad Belgijom" kao pitanje.
Zna Thilmo pravopis, ne brigaj.
Нема извини, морам да ти крнем три минуса за казну.
Добише Литванци, дакле усамљени смо на врху.