Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Шта сте се бре сморили?
a taman sam pripremio http://www.bdsmsrbija.com/images/ponuda/img/1158071589122.jpg
kasno gm
ko se bre smorio:)
Спор си.
Niko se nije smorio! Valjda...
Знам који пост побеђује...видимо се тад...:)))
А Никола, увек спреман да ми контрира... ;)
Gukni golube...Ajd u 1 000 dinara da ne smeš da kažeš? Veče Erika...;-)
haha, on misli da će me priterati da mu odam tajnu, pa da me preduhitri, samo se ti nadaj predraže:))
dobro je sto ovdje ne brisu glupe postove...
'Че.
gevara
ovo i jeste tema za glupe postove....
samo navali:)
jos malo pa nestalo
a sta na ovom sajtu nije posveceno gluposti i pokusajima da se spoznaju njene granice?
Glupost ima granice?
istrazivanja su u toku.
Neću da vam kažem kad je igri kraj...Utata
ni mi tebi.
zato što ne znaš!
opšte je poznato kome je ovde uspelo na prevaru da pobedi:)))
ubiće me RD