Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nadjoh brezu, jedva, fini neki ljudi posadili ispred zgrade :)))
http://www.bio.umass.edu/biology/conn.river/plant_images/birch5.jpg
e sad se naguzi:))
Cccc, kakva si, ja to tebi nikad ne bih rek'o :)))
hihihi miki, opasan je zeka :D
ne bi ni ja tebi, no moram:))
Vidiš li ti ovo kris? :)
Nego dokle se igra ova igra?
do kraja života
Dok nas smrt ne rastavi :)))
za vjek i vjekova.
Ma dobro sta ste mi se odmah na filozofiju bacili? :) Koji post treba da bude moj da bih mogao da se smatram pobednikom u ovoj partiji? :)
pa poslednji :D
Uglavnom poslednji :)
pobednik se zna...
ZEKA
Sve sve device pih, sva sva nevinost puf
kriss, otkud moderatori ovde:))
Da postave poslednji post :)
ne znam.. ali ovo mi ne miriše na dobro.
hmm, ko je ostavio vrata otvorena:))
predrazinjo! naguzi se:))))))))))))))))