Ко последњи - победник! VII

1. slab mi net, ne vidim šta je miš postavio:(
    odo da pavam ljudovi, laku noć

2. Pogledaj obavezno kad se probudiš :)))
    laku noć

3. oću, ako ne budete više pisali da se ne nagomila gradiva:))
    koja fora da ostanem poslednji, hihihi

4. :* laku noć zekonjo

5. onda sam ja prva jutros

6. Ja sam od sad najbitniji u vašim životima!!!
    Ja,pa moji hirovi i želje pa 5 mesta prazno pa onda ti
    :))))))))))))))

7. Pustiću zeku da pobedi...jednom pošteno.

8. eh zaphode.. uvek si bio egoista :D valjda je to zato jer imaš dve glave :)

9. Dve glave su luđe od jedne.
    Danas je lako biti dobrica i ćutljivko(to je tako gay) ali da bi bio egocentrik i samoživac kao ja potrebna su muda bre :))))))))

10. Sta cemo mi koji nemamo muda? :(

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.