Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
taj rad hahahahah
Ко су ови ликови?
Rasni, dozvoli da iznesem svoj skromni doprinos tvojoj temi...
http://www.dodaj.rs/f/3y/BB/4QXoxZrT/trajni.jpg
Možeš je staviti i u prvi post... :)
Jeste!
edit: :)
Podržavam prijedor i dodajem samo da se otvarač teme izuzme od banana kad pojašnjava na temama Zvezda i Partizan.
EDIT: Samo da kažem da je šupak mod koji ga je banovao kad je Partizan popušio od tunjevine. Ako ga je zbog tog banovao.
ma iznervirao se ne uzimam mu za zlo to je bio preventivni ban posto me je banovao pre nego sto su popusili od tunja da im ne bi mogao srati jedno 2 sata
pazle pusi ga nije ti ovo tema za hvaljenje samog sebe i za trolovanje
rajdere ubacio sam
Ti ćeš da mi kažeš. Nemaš ni dva pišanja na sajtu.
molio bih te da ako ces da seres da se preselis na cet ili na neku drugu temu
EDIT: Samo da kažem da je šupak mod koji ga je banovao kad je Partizan popušio od tunjevine. Ako ga je zbog tog banovao.
+1, nije bilo sportski, nikako.
Što se prijedloga tiče, nepotreban. Jedino kad bi dobijao trajne zabrane. E to bi bilo nešto. Šta kurac 10 dana zabrane komentarima, odma trajno, da amputacija ima smisla, a ne da mu ekstremitet naraaste poslije deset dana, nije daždevnjak koji kurac. Odma trajno amputirati.
Ne serem tako da ću ostati ođe. Ako ti smeta što mislim da je prijedlog sranje, bolje odmah zatvori temu.
Eeeej, lik ladno priča o tome kako SAD imaju 2 generacije bolju ratnu avijaciju od svih ostalih država na svijetu. Em što je dosadno em što nije tačno, em što slične stvari mlati kad god je na četu. Možda da se nađeš sa Rasnim na kafu da popričate o tome pošto on voli avijaciju, mada cijenim da bi i njega smorio.
Da ne pričam o tome da ti je humor sranje i da si triput gori autor od mene.
Ajde ne seri, ako sam ikad i pričao o tome da imaju bolje, rekao sam da imaju za pola generacije, jer si glup i ne čitaš. Imaju 5. generacije, a ostali najviše 4+. I smaraš. Ne znam ni šta odgovaram na postove ovog Pazla morona.
Dobro vam kaže Frenki.
to si napisao jedno 9 puta sto je krajnje nepotrebno kao i prepucavanje sa ostalim autorima
Одавно нисам прочитао глупљи предлог.
aj pazle stvarno,popusi dzok,iskuliraj
budi normalan ko bac koji se posrao na prijedlog ali samo jednom
GEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
O čemu ti?! Samo 2 puta sam napisao. I to drugi put samo da bih ti ponovio pošto sam shvatio da to nijesi pročitao.
nemam komentara na ovo unistavanje svake moguce diskusije na ovoj temi ako imas muda idi pa deli svoje misljenje na operativnoj temi
daj mi neku operativnu temu na kojoj misliš da je moje mišljenje dobrodošlo i rado ću otići da ga tamo i izložim.