Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/562325_10151697786019585_1255480689_n.jpg
Ahahahahaha
Vrištim
Ahahahaha
Jepse Rade iscimaj se nekako, nek' ti svaki treći čovjek plati pivo, da se napiješ ljucki.
Ako se nešto promeni obavestiću. Još je rano da obećam.
Nije tačno! Ne mora torta sa sve svećicama iz BG-a čak da se donosi, može i kap kejk :)
Nego,
Aj am kaming
turite i mene na spisak, ne mogu leprija da pustim sam da pije u novom sadu, moze ga neko silovat, kad se napije ne zna za sebe
hhahaha
чисто да стоји на овој страни! треба да стоји на свакој страни
i, kad je, prvi il' drugi vikend?
Videću da banem s ovim beograckim mentolima ako se dizorganizujemo lepo.
Ај померите јеботе, треба да прође испитни рок јебени. Седам дана још или четрнес ако мере.
Ajde nemojte samo poslednji vikend u septembru jer nisam tu. :3
а шта кажете да славимо католички божић у новом саду?
средина октобра и до курца
Što se tiče ispita, nadam se da ću dati uslov do oktobra 3 a ako još dignem studentski kredit đijađihaaaaaaaa
- Ajde mi iz NS da se organizujemo pa da dočekamo goste kako valja.... ¿
uturi me u ove sto se neckaju, opaaaaa.
zgusnut raspored, al mozda se udesi da sam u tom delu sveta 4.-og.
e sad kace mile da dodje, doso bi i ja, samo da mu kazem da je ojebao onom defkom. ali nista, nema me.