Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. opet ponavljam, mom jedincu je rođendan, menjaj vikend jebote

2. Jebiga, ne bi bio problem da se pomeri vikend, al' Natnat ne može sledeći. A nju da ne vidim zbog vaših njuški, zajebi.

Ako je većina za sledeći vikend, neka bude tako. Rođendan mi je tek 14-og, a kažu babe da ne valja da se slavi ranije, tako da ću moći i u petak, 11-og.

3. Više mi odgovara vikend posle, nisam siguran kada se tačno vraćam sa puta i kakve će me smene na poslu dočekati.

4. С ове тачке гледишта могао бих доћи било када у октобру, тако да се пријављујем. Надам се да неће избити нешто непредвиђено.

Гдје се то одржава, зашто су стављени редни бројеви као да су мјеста ограничена?

5. И ја бих могао тај викенд 11-13. октобра, претходни чисто сумњам јер неће још бити готов испитни рок.

6. U redu, većini odgovara sledeći vikend. Jedanaesti it is.

зашто су стављени редни бројеви као да су мјеста ограничена?

Zato što mi je mrsko da na svakog kog dodajem kucam redni broj, pa mi lakše da odjednom odradim 30 brojeva, pa posle smao prekopiram imena. :)

Saćem ubacim ostale prijavljene, a vi što ste tražili kasnije, samo potvrdite.

7. Stićko, zvekni na listu Međeda iz Šume i Dučeta, dovešću ih, hteli-ne hteli..

8. Nakupi se fin broj ljudi, vidim moraću i par piva da platim nekima. Neka, fino.

9. Remac, Dub, Sos, Muss, Frenki Wajld, Dopia, Myly i ostali novosađani?

I naravno da se očekuje Yeahbatch.

10. ako ne nadjem posao dolazim i ja ali imam nekoliko pitanja koja cu kasnije postaviti

11. Није сигурно, Стићко.

12. kako treba d platim da napravim poster ovdje?primate kartice.?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.