Значи кафанчина нека слична оној у којој смо се ми Чечени окупљали. Изгорели карирани столњаци, музика са транзистора, пиво из замрзивача сандучара, петолитарске тегле уместо лустера у вц-у и календар са Шешељем. Имате такво нешто сигурно, пун курац дођоша у Новом Саду.
Значи кафанчина нека слична оној у којој смо се ми Чечени окупљали. Изгорели карирани столњаци, музика са транзистора, пиво из замрзивача сандучара, петолитарске тегле уместо лустера у вц-у и календар са Шешељем. Имате такво нешто сигурно, пун курац дођоша у Новом Саду.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
stefi,hladno mi je :(
И нађите други локал, знате колко су нам прошли пут кењали.
stefi, macxe moje :*
http://www.youtube.com/watch?v=MkODi-SFVng
Ja ne znam, ja sam bio odvaljen. NIKO BOKTEJEBO OŠ TO DOĆ DA PIJEMO?!?!?!1124354
Ниси ти био прошли пут Нинка кад су долазили комунални полицајци јер смо Главни и ја рикали.
Нинчило!!! Надам се да нећу радити другу или тако нешто... Али воло би!
POOOGLEEEDAAAAJ DER MAALAAA MOOOJAAAA!!113221553467
Стока!
Hahahaha šta ste bolan rikali hahahahahaha
E jebat ga Niko, iskombinovaće se nekako valjda.
Надам се да оће. Ако не, дођ'те у кладионицу, Зајечарско 100 динара, а моште нешто и да добијете! :-Д
90% dolazim.
Па било би далеко од истине да сам реко да смо певали јер није звучало тако :Д
jel u NS radi i dalje kladionica hram
E boktejebo stoke. :D Aj' ne seri nego banjavaj, da se zapijemo, nismo odavno.
Nisam ni ja za Oblomov. Videću da nađem neko drugo mesto.
Ако има рефундирање трошкова, ја би дошао!
ал немој ако није ранга обломов, тј. да су толерантни на све и да нема превише другог света и да је оно нефенси.
можемо у два анђела лоло
Živa nisam!