Prijava

Neko od poznatih će da tuži sajt(zato je Kaizen zaključao temu o spamovanju Karleuše) i tako će se zatovoriti.Tako ja zamišljam kraj sajta.

To će biti kraj,a za bližu budućnost ne znam,vjerovatno će biti poboljšan.

Stari autori će da odu, novi će da dođu, Džimi će biti moderator.

А Маријанап?

Сви модови ће поћ, а ђими ће и даље слушат Металику не знајући да је говно :р

nije suki fejlov'o. nikako.
pogledajte samo komentare random postera, sve leki levi ljudi, sa po jednom defkom, niko ne zna ko su, došli sa fejzbuka.

Moderatori će postati neki novi članovi ili možda nekoliko duplih sadašnjih moderatora. :))
Vukjalija će postati baš popularna i prodavaće se majce i kačketi sa logoom. Za jedno 4 godine, Vukajlija će imati svoju emisiju na radiju ili Tv-u.

Džimi, MarijanaP nije mejnstrim kao ti. Ona radi svoj posao iz sjenke, a ti vršiš funkciju trol moda.

džimo, pa sačekaj malo, imam još 2 godine :)

čet kao i forum će ili biti istrbljeni, kao i svaki drugi vid interakcije među korisnicima (osim komentara), ili će biti unapređeni do te mere da će zapravo biti kao sajt za sebe...

Zar ovo nije tačno? Ima toliko ljudi koji posećuju sajt samo zbog foruma i četa.

Вукајлија ће да купи ХексБол преко неког страног фонда на Кипру, као и неколико сервера за ЦС.

У је, која Нострадамус тема.

Ja dolazim iz 2015. godine pomoću vremenske mašine i stanje je sledeće: kaizen je pazario youjizz, pornhub, redtube i xnxx i uključio ih u vukajliju.

Sledeće godine će solarna baklja kompletno uništiti sve elektronske vidove komunikacije. Vukajlija će kao mesto za socijalnu interakciju da se preseli na Adu, kaizen će posle masovnih protesta Vukajlijaša na stiroporu dobiti specijalno odobrenje da otvori kafanu u kojoj će Vukajlijaši glasno izgovarati svoje definicije, a komentari će biti pokazivani podignutim ili spuštenim palcem. Ktitori će uplaćivati čip kintu za pivo dok će ostali članovi morati da se zadovolje dunavskom vodom. Uslov za moderatora će biti da izgleda kao sumo rvač jer će banovanje morati da bude izvođeno fizičkim izbacivanjem sa Ade, dok će spemeri i hejteri biti fizički davljeni u Dunavu. Posteri će biti pravljeni klesanjem u steni ili deljanjem drveća...

Bruce, takva bi Vukajlija bila u kameno doba. :)

Mogo mi optimistični ovi scenariji gore, pa ko velim, da se malo začini :)))

Uslov za moderatora će biti da izgleda kao sumo rvač

`El sam vam rek`o! :)))

Od kad je Kostic posto moderator sve ce da ode u Honduras

Kum Kaizen više neće znati šta da radi sa tolikim parama, popećemo mu se svi na živac, prodaće sajt za male pare Kinezima, sajt će se zvati Žutajlija. Od naših deonica od silnih sati uloženih u sajt, nema ništa. :)
Nivea će nastaviti tu da se reklamira!