Питање аутор - одговор модератор

1. ма биће то све у реду.

2. odaberi mi ono, Truće

3. е, не могу сад, журим. а и одабрао сам ти задњи пут кад сам се логовао, је л' да?

4. Truće, gde si bio? Brinuli smo letimično
    Drugi put se javi bar.

5. ту сам где и до сад. само некад кад проценим да превише времена проводим овде, онда направим паузу. али чини ми се да ће сад та процена бити чешћа.

па, ето, бануо сам да се јавим. коме требам, ено имам на фејсу дупли налог.

6. Super je to, nego lepo si počeo da moderišeš, a onda nesta na metar dana.
    Narod zaslužuje odgovore!1

7. nisi, brate, sad je momenat

8. nije kul to sto radis truc, nije uopste.

9. јбг, остало ми одмора од прошле године. нисам знао да мора да се постави на огласну таблу.

10. Truće, gde si bio? Brinuli smo letimično

јбг, остало ми одмора од прошле године.

Hvala na odgovoru, vidiš da nije bilo teško. ^__^

11. prihvatio si se vrlo odgovornog posla ne smes tako da radis jebi ga razocaro si me

12. Ignorišite celta. Napravio je bekdor na sajtu, ima i dalje mod-moći, a šatro je opozicija.
    Evo, ako nije tako, neće mi odabrati definiciju.

13. Jesam reko, sad mi namerno nije odabrao!

14. celt

nije kul to sto radis truc, nije uopste.

ма ја сам рекао каизену да може ме размодује после десет дана. али сам се ипак мало исцимао да пробам да видим може ли да се модерише лепо. углавном може, али ја немам више времена за то. има и пар људи за које су се сложили сви модератори да умодује, али немам појма кад ће то да уради.

(знам да се зајебаваш, али, ето, имам потребу да кажем)

15. KOJI SI SE KURAC PRIJAVIO DA MODERISES? IMA LJUDI KOJI BI RADILI DANONOĆNO!!!12

16. KAKI KURAC KAJZEN?
    KO PITA ŽABU KAD SE BARA ZATRPAVA

17. лол, па нисам се пријавио. преварен сам! ја сам ту јебена страна! сад више не могу ни да се банујем. :(