Питање аутор - одговор модератор

1. merci lock na ovo, ode dovraga.

2. ocete otkljucavati onu temu sa fotkama?

3. kaunt čudi me da nisi provalio juče kad si mi komentarisao defku, napisao sam tamo da sam kao dupli/glavni komentarisao kurajberov link. Baš iznad tvog komentara.

NIsam čitao komentare baš detaljno.

4. Večita misterija za mene... Živo me interesuje jel' stvarno skripta, il je ipak čovek? Iskreno, od kako sam ovde, nikad nisam video post na forumu osim oragnizovanja takmičenja za posterdžije i reakcionare, a vidim da je aktivan...

Čovek iz senke... hehe

5. skripta bre, kaizenov virtuelni moderator...

6. Hvala Brus, otklonio si mi sve sumnje... :)

7. Je l' iko ikada video kaizena uzivo?

8. Ljudi sjenke... oni nikada nisu ono za šta se izdaju.

9. Па вероватно јесте, није се родио невидљив.

10. I još jedna stvar me živo interesuje - ako može poređenje ove i ove IP adrese...
    Ja sam ubeđen da je ista...

11. jeste, bio na okupljanju u BL. Sele popila bananu zbog slika njegovih. Jedino ako je sve bila smisljena zajebancija... Ja vido slike, lep covek.

12. Јел стварно мислиш да је био?

13. a vido slike, lep covek.

Izuzetno lep, baš onako naočit :)

14. napravicete opet legendu od nekog nebitnog lika

MOD EDIT: Reče Eddie.

Eddiedit: hahah sto? i kojis ti mod?

15. Hoce li da se vrati ktitor ili groblje? Hoce, hvala.

16. vi niste bili tu kad je urrad pisao na forumu i zajebavl se pre nego je postal mod,takl da nemojte srati gluposti...coveka jednostavnl boli kurac da ulazi dublje u vukajlijasku spiku

17. http://vukajlija.com/recnik/autori/115662 nego zasto on nije moderator josh uvek?zar nije cilj ovog sajta da bude sto bolji?

18. Јел се каизен зове Дејан?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.