Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja sam odavno tvrdio da ovom sajtu trebaju fiksna pravila i čvrsta ruka koja će da ih sprovodi :) Da je bilo tako pre nekoliko meseci, invazija Bob Roka bila bi u startu ugušena.
Јебига, Валдерама, ја се трудим да се држим тога и необично ми јер сам досад био дивљак. Ал немош, не ваља ни тако, а ни кад делиш банове без обзира.
To, moraš negde da nađeš meru :)
ponovicu:
postovacu misljenje nekog drugog moderatora.
хахахахах, колко је ово црногорски, а притом ни нема шј, шћ, ни ђ
колко је небитан лик овај нови модератор сви га спрдају а он сад после милијон ситуација у којима је доказао колко је ортодоксни сељо сад мора да глуми ауторитет ал ЏАБА матори сви знамо да си љомбер тешки. И верујем да и ти сам знаш тако да се надам да нећеш ово моје протумачити као увреду
ЉОМБЕРРРРРРР
јесам сељо и јебе ми се, не глумим ултраурбану главу
ne spemuj stevo!
па како сад можеш да градиш ауторитет кад си од вајкада сељо?
јебига штаћу
и то што каеш
Koliko ima modova što žive u gradu, a koliko je sa sela?
ја живим у граду углавном ал сам сељачина и нестидим се
Pitanje nevezano za bilo šta, samo me interesuje. Ako neki moderator sajta banuje određenog člana, jel drugi moderatori nemaju pravo ili prosto ne mogu da ga odbanuju?
...a ja živim u jebenoj šumi i dirigujem u fraku lololo:)
живиш међ турцима и курдима, то је још грђе хаха
I zanima me još nešto. Da li je urrad stvarno skripta ko što se priča, a ako jeste kako onda ima definicije napisane, ostavljene komentare i to.
Mogu ovo i ja da ti kažem. Neće. Kao što ne skidaju tuđe odabrano, i sl. Nemaju opciju da se banuju međusobno, ali da skidaju ban mogu, ali ne praktikuju, moš misliti imaju neki kodeks i oni lol. Ili sam bar ja ovako skapirao.
Урад је жив човек.
Хехе цио селлаци