Vukajlija Uefa fantasy football 2013-14

1. Е јебага....

Ибра дели голове са Каванијем.... Зато нисам ни једног ни другог доводио....

2. Хахахах, нисте лоши, али сам вас зајебао све са Милером и Луисом Адрианом.

Заниљива ствар је што је пар играча из мог тима за викенд дало гол или асистенцију у првенству, а сад у ЛШ неки играчи који ми блеје премијер фантазију, а овде их немам.

3. Da realno si pobedio, Miler aj i nekako al gde Luis Adriaono jebeni. Mada ajd oni su jeftiniji dosta, bar ovaj Adriano, a ja uzeo dva goveda koja jedva da su malo jeftinija od Ciganina i kepeca.

4. И кад погледаш Манџукић је 11.5, а Циганиин и кепец 13. Ја сам се зајебао што нисам обојицу купио, реално највише се испали.

5. Zadovoljavajućih 72 poena. Zajebo sam se za Šmelcera i Subotića, ali zato ub'o Iska i Oskara.

6. Ođe nema fri transfera svako kolo?

7. Има један. С обзиром да Меси сутра не игра, капирам да ће Ронално да буде у бар 80% екипа. :)

8. Da ga jebeš, meni za fri transfers stoji 0.
    Ronaldo, dakako. :)

9. Ovo kolo moram da jebem, ako sad ne budem uzeo bar 80 poena, nikad necu.

10. Дајте и мени код играо сам и прво коло само нисам знао да се и овде игра, па да уђем у лигу :)

11. Kad se messi povredio, do kurca baš, nisam ni znao.

12. Ozil mađija mi kapiten ima 22 boda posle 19 minuta tekme OPAAAAAAAAA

13. Ja pametan izbacujem Ozila a ubacujem Pogbu i još mu ostalo 4 miliona

14. Nisam se setio da napravim promene, ostaše Čeh i Hamšik na klupi i tako... Svake godine mi se to dešava, svakog drugog kola otprilike -.-

15. A ček, Mesi mi bio u startnoj i nije igrao, sada mogu da ga izbacim, i da ubacim nekog ko mi je na klupi a igra sutra ? I plus mi bio kapiten, mogu li nekom drugom da dam kapitensku traku sad ? Mgu kurac verovatno, al aj da pitam :)

16. Moze Somi, sve moze. :) Ozbiljno. Drugaciji je malo ovo fantazi od onog pl fantazija.

17. Ja zadovoljan. Odbrana maksimalna za sada, jos da ga je Bane uterao nekako, pevao bih. Ramzi asistencija, jedino Mktarijan zakazao, samo 3 boda. Sutra pun kurac igraca, i Lepi Cane kapiten.

18. Eto me na trećem mestu a sutra mi igraju još Ciganin Ronaldo, Isco, Akinfeev, Alaba i videću da li Marković ili Weis. Jebo sam mu kevu. Levandovski i Rojs kobjasnili, Ozil i Remzi takođe jebali jako, Uchida i Bane po 7 svaki. Lepo, lepo.

19. Tucani, danas sam procitao negde da markovic ne igra sutra. Proveri ipak ti jos jednom po netu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.