Vukajlija Uefa fantasy football 2013-14

1. Prvi put ovo igram, pa nisam siguran kako sve funkcionise, jos sam preko moba, pa ni ne mogu sve lepo da proverim. Koliko sam izracunao, imam 35 poena, ali mi sestorica igraca igraju sutra. Pojma nemam, valjda cu u hodu nauciti.

EDIT: Ipak 28 poena, sad sam ukapirao da se ne računaju poeni igrača koji su na klupi za rezerve.

2. Meni tek jutros dozvolio da izvršim izmene. Sviđa mi se to sa izmenama uopšte nije loša fora. A sajt im bolesno baguje, sinoć nije mogao da se učita uopšte. Ovaj Platini govnar tolke pare vrti a ne može fantasi da napravi kako treba PU GOVNA!

3. Ubodoh 55 poena. S tim što mi umjesto Havi Martineza uleće Kučer koji je pokupio 7 poena.
    Noćas još Čeh, Ivanović, Inler i Žiru.

4. Na Fantasy Champions League klikneš "play now" i toeto.

5. и курац мора правим нови тим, није баш то то

6. То Меси капитену !

7. To Mesi u kuac te ljubim!

Jel ono po pitanju zamena isto kao i premijer fantasiju? Mislim na ono, ako ti ne igra neko iz startne postave da zamena uskače umesto njega i to?

8. Наравно да ускаче....

9. Samo 56 bodova, slabo... Mada me je obradovalo tajno oružje iz Bazela, Streler, gol i asistencija. :)

10. Opa! Kepec ispostovao kapitensku traku, turio ga Remzi i Dani Alves 8 komata. Probih se na sedmu poziciju, dobroe! Za sada napad Kristijano-Mesi deluje perfektno!

11. Najgori sam.

I ne bio kad Ibrahimovi kapiten masi penal. I kad Celzi prima dva komada od Bazela.

12. Други сам иза пфцбаре, али јебига сјебао ме Ивановић и Челзи генерално, Адриано из Барсе остао на клупи, а освојио 8 бодова.

13. Па што ниси променио капитена Газ?

14. Јесам ја једини ментол који није купио ни Месија ни Роналда?

15. Zato sto je sajt sinoc zakucao,a nisam bio ceo dan gajbi..

16. Јесам ја једини ментол који није купио ни Месија ни Роналда?

Nisi. Ja drivim kurac, kao Ibra ima da jebe jače i bolje od pomenutih.

17. Ni ja ih nisam kupio,al sam vec veceras pazario ronalda.

18. Ja sam mentol svoje vrste umesto njih dvojicu po 13 ja sam dao za Seka Persu 12,5 i Levandovskog 12. Jebo mi pas mater. Debil glupi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.