Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Sve se kuka nema se a ovamo PVC stolarije se ugrađuju!!1

Čik nađi gde Nat kuka.

L&M, meni je bilo teško odlučiti se između Ujka Sime i poplave. Pobedila mlados'.

2. дилан дог је дендрофил, гура кактус у буљсона!

3. nesss je ispao?
    Ovo je blasfemija. Je l' vas strah kletve Cara Lazara?

4. Hahahaahaha pazl je lud skroz.

5. Razvali me Cornelije. Svaka čast majstore.

6. glasao pa bih ukratko obrazložio. (a sve ste slične ukrstili osećo se ko onaj magarac između dva plasta sena)
    Perović-Zurlovan. Perović jasno, čitko, klasično na siguricu išo čoek. Zurlovan dobar. Glas Peroviću
    Bata gugi-Turska kafa Bata gugi ekstra do dela kad prelazi u nemoguće i neku fikciju, Kafa očekivao sam malo više, ali solidno. Glas Kafi
    Bokser-Zelen Lukac Bokser, muke jednog seljaka, fino napisano, Zelen lukac - Japan, monasi, fakiri, ima tu i humora, originalna u svakom slučaju. Glas Lukcu
    Trošarinac-Šeka Obe veoma dobre, sličan stil, baš koji gotivim da čitam, Glas Šeki jer ima par pasusa više.
    Bez Šećera-Zeussic Najteži izbor kola, obe su mi se dopale, glasao za zeussic jer je u tom trenutku imao poen manje (na definiciji, ne u takmičarskim glasovima) od Bez Šećera pa da mu nadoknadim glasom.
    Pazl-Rahmeti Obe interesantne, Glas Puzlu jer je više dao te interesantnosti (duža defka), Rahmeti se smorio kod prvog pasusa i batalio (mada je defka zbijena, dobra je baš)
    Skros otkačen-sretsam Kvalitet na maltene istom nivou, glasao sam za otkačenog zbog priče o Milijani. Sretasam je isto odlično napisao.
    KBO-Jabučilo Glasao za Jabučila jer je možda najbolje pogodio učenički stil, bez preuveličavanja (tipa Šotak u prvom kolu npr.). KBO odličan.
    Dilan Dog-Leprikon Glasao za Dilana, baš kvalitetan spis. Leprikonova je urnebesno smešna, zanimljiva ali nekako mi ono pominjanje Šešelja na kraju bilo suvišno, odlična u svakom slučaju, oriđiđi (njemu sam greškom dao minus neka izvine)
    Cornelije-Bolt Kornelije lepo napisana priča sa mora, fino skockano sve to dok Bolt trči pred rudu, nekako žuri da što pre napiše pa zbrza pa bude tu i tamo šupljikavo (ali nije loše u globalu naravno). Glas corneliju ovog puta.
    Ujka Sima-Poplava92 Glas Ujka Simi, svakodnevni jadi običnog čoveka odneli prevagu nad mlađanim poplavinim iluzijama da je nekad bilo lepše, tek dolaze bolja leta;)

7. аууу, има да ти бацим клетву због минуса, најебаћеш дечко!

дилане доже, целивај ми славишу!

8. Ja ponosan na svoju defku iako je govno!

9. hahaha, evo metno je u omiljene, samo nemoj da bacaš kletve, pogotovo ako su vlaške.

10. Vodi troš sa dva razlike pu

Nemam šanse ni da budem laki luzer

11. Leprikon je prošlu novu godinu dočekao sa kurcem u bulji, nadajući se da će mu cijela sledeća godina biti takva.

12. Ne pamtim da sam odavno bolje namjestio takmičenje...

EDIT: Sintaksa se prevrće u grobu...

13. појео ми пичку уместо прасета за божић!

дилан дог прави оргије са псима луталицама и тера их да га орално задовољавају

14. Leprikon pocijepao tange na ogradi, dok su ga jurili da se slika sa razredom.

15. сморили смо богаоца :Д

16. ма јок

дилан дог пушта мексиканце да га букакују по фаци

17. Jebote cim nema mene, Pazla, Vejva i Pseta jedva ste izasli na 20 stranica diskusije, a mi preko 100. Mora to bolje momci, gde je taj spemerski duh :D

18. ти пазл вејв и пујдо ваууу, со кул, амејзинг, анбиливбл, со кул, вау, амејзинг енд кул, вау

19. Sve ukupno 15 glasova ja mislim na moj duel.

A u prvoj grupi 56 glasova... Pa dobro

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.