Ovom prilikom hteo bih da čestitam Valdemaru na prolazu, bilo je tesno do samog kraja i izvinjavam se što nisam ispunio svoju građansku dužnost da glasam. Povodom toga pozivam sve glasače da se unapred dogovore za koje autore da glasaju kako bi pobede bile ubedljive i udjem u baraž da ne bih morao da palim glasačku mašinu, sa bajle, hvala.
Ima i tu manjkavosti. Recimo, najbolji poraženi može biti i autor očajne definicije, koji je bio u duelu sa manje očajnom, koji onda ulazi u isti koš sa poraženim autorom dojajne definicije, koji je izgubio od, za nijansu dojajnijeg :)
pa šta ako uđu u duel? Ako je jedna defka sranjo a druga dojajna valjda će dojajana proći... Nema štete nikakve osim što je bilo još jednog glasanja a koristi ima jer je moguće da je poražena iz prvog duela dojajna a pobednička iz prvog duela sranjo.
Ne budi ljubomoran na kolegzu, imaćeš i ti neke dobre predloge :)
Nema štete nikakve osim što je bilo još jednog glasanja a koristi ima jer je moguće da je poražena iz prvog duela dojajna a pobednička iz prvog duela sranjo.
Pa čekaj, glasa li se onda za već napisane definicije ili oni moraju da pišu nove?
Elem, već sam rekao da će iz svake grupe pobednik sa najmanjim skorom ići u baraž.
Što se dva najbolja poražena tiče, može se desiti da iz jedne grupe u baraž odu oba najbolja poražena. Zbog toga i postoji ona rang lista najboljih drugoplasiranih iz svake grupe.
Koliko se parova očekuje u drugom krugu? Da li će biti grupa ili je kup sistem? Kako dozvoljavate da se turnir nastavi a ness ispao? I najvažnije pitanje - kad pišem sledeću defku?
Мене само зајебаше, онај Фендер Стратокастер је одуста, мислим шта, ЈЕЛ НАПИСАО ДЕФКУ? Јесте! Прошао бих у други круг, дефка му и није нека, али јбг... Биће још такмичења, опет да честитам на победи Трулекс Крпи, мом другом супарнику. Излазим као морални победник!
Ni meni nije jasno zašto se povukao, a duh iz lanpu ispario nakon prijave za takmičenje nije se logovao uopšte, tako da je i on zajebo dosta stvar.
Ovom prilikom bih čestitao Ironičnom na prvom mestu među autorima koji su izgubili u duelu, i konstatovao da je toliko mala razlika u poenima među naše dve definicije bila usled njihovog neverovatnog kvaliteta, kao i kontraverznosti iznetih stavova u obe. Svom plemenitom protivniku želim mnogo sreće u narednom toku takmičenja, naravno, ako ne naleti negde opet na mene. U tom slučaju, želim mu ubedljiv poraz :)
Eufemizam za realni gubitnik:)
Ovom prilikom hteo bih da čestitam Valdemaru na prolazu, bilo je tesno do samog kraja i izvinjavam se što nisam ispunio svoju građansku dužnost da glasam. Povodom toga pozivam sve glasače da se unapred dogovore za koje autore da glasaju kako bi pobede bile ubedljive i udjem u baraž da ne bih morao da palim glasačku mašinu, sa bajle, hvala.
pa šta ako uđu u duel? Ako je jedna defka sranjo a druga dojajna valjda će dojajana proći... Nema štete nikakve osim što je bilo još jednog glasanja a koristi ima jer je moguće da je poražena iz prvog duela dojajna a pobednička iz prvog duela sranjo.
Ne budi ljubomoran na kolegzu, imaćeš i ti neke dobre predloge :)
Au, šta ti rek'o za tetku od...ma, ne mogu:)
Ja sam idejni tvorac onog doziranog prijavljivanja za takmičenje (povremeno otvaranje teme). Kako sam inventivan, lolo!
AGILNI BANUJ PROFA ŠTO TE PROZIVA!!1
Mene nemoj, ja sam sisa mala i šalio sam se xexe :) :D
edit:
TI SI SRPSKI MIHAJLO PUPIN! ČEKAJ BRE, JEL ON BIO BUGARIN?
Pa čekaj, glasa li se onda za već napisane definicije ili oni moraju da pišu nove?
trebalo bi za iste, glupo bi bilo da pišu opet na isti naslov...
O baražu će više reči biti kada za njega dođe vreme. Ne bih sada da otkrivam sve karte, iz prostog razloga da ljudi ne bi počeli da kalkulišu.
Glupo je...a evo i jesen stiže. Već je vreme za "Boje jeseni bude u meni..."
Elem, već sam rekao da će iz svake grupe pobednik sa najmanjim skorom ići u baraž.
Što se dva najbolja poražena tiče, može se desiti da iz jedne grupe u baraž odu oba najbolja poražena. Zbog toga i postoji ona rang lista najboljih drugoplasiranih iz svake grupe.
Koliko se parova očekuje u drugom krugu? Da li će biti grupa ili je kup sistem? Kako dozvoljavate da se turnir nastavi a ness ispao? I najvažnije pitanje - kad pišem sledeću defku?
циклоне пвт
Ni meni nije jasno zašto se povukao, a duh iz lanpu ispario nakon prijave za takmičenje nije se logovao uopšte, tako da je i on zajebo dosta stvar.
Sva pitanja na PVC, cimanje-stop, gej-pa ono ako mora...
Ižvrljaću na prozor, pa ti kad dođeš, pročitaj.
Poruke u magli - najromantičnije štivo.
OPAAA DEKI ROMANTIK!
Sve se kuka nema se a ovamo PVC stolarije se ugrađuju!!1
Усрали се :)
Ovom prilikom bih čestitao Ironičnom na prvom mestu među autorima koji su izgubili u duelu, i konstatovao da je toliko mala razlika u poenima među naše dve definicije bila usled njihovog neverovatnog kvaliteta, kao i kontraverznosti iznetih stavova u obe. Svom plemenitom protivniku želim mnogo sreće u narednom toku takmičenja, naravno, ako ne naleti negde opet na mene. U tom slučaju, želim mu ubedljiv poraz :)