Ova grupa je objektivno slabija od grupe A, samo Leprikon odskače kvalitetom, i još poplava92 je napisao onako baš poetski raznežen zadatak, više kao školski sastav nego zezanciju na Vukajliji, naivan ali dobar.
Odlicna grupa B, ima vise dobrih tekstova nego sto ih je u gupi A.
Ne slažem se, uprkos činjenici da se i sam takmičim u grupi B. U grupi A je bilo sjajnih duela, da je prava šteta što će neki autori otpasti. Naravno, to ne znači da bi u sledećem kolu napisali dobar tekst, ali su dobrim radom zaslužili još jednu šansu. U grupi B je bilo mlako, a opet je raspored bio takav da autori nekih dobrih radova neće ići u drugi krug. No, uvek bude tako.
U ovoj grupi sami bolesnici, drogeraši i ponavljači, od kojih su mi se ovi poslednji najviše popeli na kurac. Jeste, svi ste ispali opasni fakeri na popravnom. Slabije nego u A grupi, ali ne drastično. Dilan Dog najbolji, posebne pohvale za Četri sobe, ne mislimo na isto ali meni je bitan taj detalj..
Da je grupa slabija - slabija je i naravno da tu ubrajam i moju definiciju.
Ujka Simo ti nespadaš ni u jednu grupu...kao i još neki autori u manjini.
Ollaniče jeste problem. Nisam rekao da nisu zanimljive, ali brate, prekenjali su.
Tema za drugo kolo će zvučati daleko ozbiljnije od prve. Ali, o tome će reči biti tek posle baraža.
Ova grupa je objektivno slabija od grupe A, samo Leprikon odskače kvalitetom, i još poplava92 je napisao onako baš poetski raznežen zadatak, više kao školski sastav nego zezanciju na Vukajliji, naivan ali dobar.
Aj vidi ako može ikako da imaju bar neke brojčane oznake..ili slovne svejedno. Lakše će da se proprate komentari.
leprikorn zaista odskače kvalitetom.
Ne stigoh da pročitam defke za drugo kolo, a niti ću, pa ne mogu da glasam. Oće biti kakve sankcije, ili?
Umreh čitajući. Avaj.
http://funguerilla.com/images/strange-weird/gravestone/gravestone14.jpg
дилан дог сисо мог хаххахахахахахахахахахахахах
едит: ја не разумем како можеш да ставиш у исту реченицу леприкона и скакати (одскакати), макар било и у фигуративном смислу, јебеш га
Odlicna grupa B, ima vise dobrih tekstova nego sto ih je u gupi A.
Ne slažem se, uprkos činjenici da se i sam takmičim u grupi B. U grupi A je bilo sjajnih duela, da je prava šteta što će neki autori otpasti. Naravno, to ne znači da bi u sledećem kolu napisali dobar tekst, ali su dobrim radom zaslužili još jednu šansu. U grupi B je bilo mlako, a opet je raspored bio takav da autori nekih dobrih radova neće ići u drugi krug. No, uvek bude tako.
:)))))))
http://blogs.friendlybeings.com/fun/wp-content/uploads/2010/12/jump.gif
Добро. Лепри има у себи одређену смисаону тежину, у ствари толику тежину да омањи предмети орбитирају око њега, хехехе.
U ovoj grupi sami bolesnici, drogeraši i ponavljači, od kojih su mi se ovi poslednji najviše popeli na kurac. Jeste, svi ste ispali opasni fakeri na popravnom. Slabije nego u A grupi, ali ne drastično. Dilan Dog najbolji, posebne pohvale za Četri sobe, ne mislimo na isto ali meni je bitan taj detalj..
хахахахаххахахахахахахахаха натинат
валдемаре, чуо сам то милион пута на восу јебеш га :(
дилад дог је геи
Fala ti obrazu na kojem sediš, samo mi reci u koju od ove tri grupe mene svrstavaš ?
:)
problem?
Taj lokal stvarno postoji :)
nesss je na 2 turnira pobedio, a na 3 nije prošao ni prvo kolo, tako da, khm... :)
Da je grupa slabija - slabija je i naravno da tu ubrajam i moju definiciju.
Ujka Simo ti nespadaš ni u jednu grupu...kao i još neki autori u manjini.
Ollaniče jeste problem. Nisam rekao da nisu zanimljive, ali brate, prekenjali su.
Dilan Dog
Taj lokal stvarno postoji :)
Mi smo tako bili nazvali hodnik u hotelu između četri sobe gde smo se opijali na terenskoj nastavi.. Kafana "Četri sobe" :)
Група А квалитет, група Б говно.
Jašta kvalitet, kada sam ja u grupi A, logično.