Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Grupa D, jedina, realno, bez greške!

2. zyclon prespo, banujte ga i proglasite da je ljubav pobedila!

3. Pusti čoeka dodmori malo, i on je živ čovek iako je ondulator.

4. pa ja to za njegovo dobro, dodmori
    a i šta fali da ljubav podeli

5. SVE ZA LJUUUUBAV! NANANANA

6. LJUBAV ĆE POBEDITI SVEEEEEEEE

7. Jašta kvalitet, kada sam ja u grupi A, logično.

Потписујем

8. je l' bre, gde su rezultati glasanja? eo ga već pola jedanest
    daj grupu C da glasamo pa didem na poso

9. Leprikon odskočio kvalitetom.

10. Malo mi je teško da poverujem Lepri da skoči, al dobro.

11. Zyclon se do'vatio žena i flaše noćas, čim je zaboravio na grupu C... nema veze, prve dve grupe u baraž, a treća prolazi dalje i mirna Bosna, što 'no vele...

12. Ja znam da sam puk'o od Cornelija i ovom prilikom mu čestitam. Al zanimaju me i ostali parovi.

13. Само да видим има ли ко сад са више гласова од мене!

14. Mislim da sam penetrirao Leprikončinu grubo.

15. Gasovi u grupi B će biti prebrojani kasnije u toku dana.

Tema za glasanje u grupi C je pokrenuta:
    http://vukajlija.com/forum/teme/56041-pacija-skola-prvo-kolo-glasanje-u-grupi-c

16. http://vukajlija.com/forum/teme/56041-pacija-skola-prvo-kolo-glasanje-u-grupi-c#post_2518043

И опет први гласао. Да вам кажем да је овде разлика међу дуелистима приметнија, бар што се мог становишта тиче. Прошло коло је имало највише нећкања, али овде је све одавно било јасно.

17. Vejvara je bivao napadnut od četerske sekte, pokušah da umirim malo strasti, ali vuci, hijene i dingoi izujedaše i mene. A defka mu je urnebesno duhovita, rekao bih u top 3 ove grupe.

18. Ма каква четерска секта? Ја тамо не блејим уопште! :)

19. Вејвова дефка је много добра, ал ми много више легла омбреова, не знам што. Искреније ми деловала и дубље. Ал ту сам се баш помучио стварно, грота било што су пар.

Ово остало углавном лакше било за одлучити.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.