Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Krajsler je objasnio kosmos.
    Inače, ka'će baraž i drugo kolo?

2. И даље нико да ми приђе, ја издоминиро прво коло.

3. Колики ретултат је био Бачје, да не тражим?

4. A kad ja treba da pišem defku, pošto vidim da imam neki "tajmer" na ban dok je ne napišem.

5. Sutra će biti određeni parovi za drugo kolo, kao i tema za definisanje.

6. sta god bude tema,ici cu na opet neku autobiografiju...ili mirsve

7. Могла је тема за следећи круг да нам буде саопштена раније, са обзиром да тиме нико не би био оштећен. Штавише, било би мање аутора у другом кругу, који би рекли: "Јао, буразеру, знаш, нисам им'о цијели дан времена, не мерем писат, предајем се, јебаји га."

8. jbg,izgleda da ce ollanik biti u banu za vreme drugog kola

9. Biće odbanovan za drugo kolo.

10. Могла је тема за следећи круг да нам буде саопштена раније, са обзиром да тиме нико не би био оштећен. Штавише, било би мање аутора у другом кругу, који би рекли: "Јао, буразеру, знаш, нисам им'о цијели дан времена, не мерем писат, предајем се, јебаји га."

Ма јок, ја бих још скратио рок за писање као на правом писменом. Само што онда треба најавити тачно време када ћемо добити назив теме :)

11. Реално би била фора да се скупе аутори, кад буде четврт финале или тако нешто, па да Циклон избаци тему и одреди 45 минута за писање.
    Пошто се не могу скупити кад их је овако много. касније кад буде лома. А на чету би могло. Имамо пар празних соба увек.

12. Па то, баш мислим да би била фора... Само најавити раније када је теримин да се људи организују :)

13. Што се банова Зајк хахаха

14. učitelj otišo u kafanu! sad moramo sami da smišljamo teme.

15. Оћу курац, одо и ја у кафану.

16. Gdje je tema za 2. krug? Je l' ima gdje?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.