Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Ja sam glasao za ombreta zato sto mi je defka bila bolja, nemam nista protiv vejva. Jes da ne znam o cemu se radi, mrzi me da listam unazad 3 strane...

2. C grupa za klasu bolja od B. Samo kod duela Sokocala i Radijacije sam bio neodlučan a ostali su manje više pokopali svoje protivnike..
    pseto i direktor najjači u grupi, ombre odmah iza, krajsler isto nije bio loš...

3. Predlažem da se takmičarski par 30 diskvalifikuje zbog stereo emitovanja nepodnošljivog blama u komentarima na jednom od sastava.

4. Predlažem da se takmičarski par 30 diskvalifikuje zbog stereo emitovanja nepodnošljivog blama u komentarima na jednom od sastava.

+1
    мада, ја бих дисквалификовао само омбреа јер је први почео.

5. pseto i direktor najjači u grupi

Није што смо ми али што јес' јес' :)

6. Marcipan mi je najbolja u C, pa ollanik i Radijacija. Drag mi je Tomdril, ali mi je istina draža :)

7. meni je i dalje presmešno kako se ljudi lože zbog ove vukajlije, ili svi ustvari lože mene nego ja to ne kapiram... teorije zavere i kampanje protiv rajdera pobedile kako god

8. Pseto, koliko si postova okačio na ovoj temi ?

9. Pseto, koliko si postova okačio na ovoj temi ?

Не бих се замарао да бројим али данас 2-3, мислим барем. Зашто, мислиш да постовањем овде утичем на гласаче?

Упореди остале теме са овом тј колико постујем по другим темама и прогутај сујету. Када год сам изгубио дуел на такмичењу дошао сам на тему и честитао победнику.

10. Pseto buraz uopšte to nisam pomenuo, ja tebi već sad čestitam na fer prolazu jer nisi me nijednom loše pomenuo, i nek sam puk'o kad sam još novajlija :D Čestitke pseto, jer neću biti aktivan par dana pa da ti zvanično čestitam. Čestitke i ostalima...

11. Dobro me podseti d Haund da cestitam direktoru na fer pobedi i cinjenici da me je izjebao sa jedno 15 glasova vise.

12. Pseto buraz uopšte to nisam pomenuo, ja tebi već sad čestitam na fer prolazu jer nisi me nijednom loše pomenuo, i nek sam puk'o kad sam još novajlija :D Čestitke pseto, jer neću biti aktivan par dana pa da ti zvanično čestitam. Čestitke i ostalima...

Извини ондак, унапред сам заузео одбрамбени став јер се теме заговнавају често...

А и гласање још није завршено...

13. Pa jebežga, takmičenje mi je ok, a neko bi tuki prod'o za njega. Da sam proš'o bilo bi lepo, a šta nisam-nisam. Znam da se zagovnavaju haos jedan, ali što bih se stapao sa učmalom kolotečinom ljubomornih pizdarija, glavu gore i gledaj u sunce :D

14. Све кул маћорее

15. Зајк, питао Шека да га одбанујете кад буде овај бараж па после да му вратите бан.

16. Prošlo 12 sahata. Dajte da vidimo ko je proš'o.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.