Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. тема крш, ал јопе сам нешто написао јебемлига

2. On će meni "Gordo zvuči"
    BROTO PROMENI TEMU!

3. Kako to gudra zvuči?

4. A što ne dati ljudima malo slobode temom tipa:

________ kako to _________ zvuči.

5. Vukajlijom vlada jednoumlje. Još malo pa ćemo morati da se šišamo na kratko svi i nosimo beretke.

6. Па шта хоћете, такмичење Пачја школа, добијате школске теме. Не може "Мој најдражи коитус" или "Ракија - од дегустације до девастације", то шаљите на Тарзанију.

7. Па шта хоћете, такмичење Пачја школа, добијате школске теме. Не може "Мој најдражи коитус" или "Ракија - од дегустације до девастације", то шаљите на Тарзанију.

+1
    tako takmicenje, taka pravila. svi smo kliknuli na "yes" kod pitanja "da li prihvatamo uslove registracije i koriscenja"

8. Uvaljuju moderatori patku, čini se meni. Nego dobro, daj leba i igara, sve ok.

9. što se kurču ovi što su napisali
    dopašće se i meni teme kad napišem, do tad je GOLO MUDO!

10. kako gordo zvuči kad znaš da se i u ovom kolu ukrštamo po jebenom rejtingu. Pa đokara bi osvojio trideset gren slemova do sag da su mu protivnici do finala bili najslabiji mogući za to kolo. Po temi pišam, šta koj moj znači reč gordo? nešto kao gorko, ili možda gomno? grdno?
    Predlog za parove - svi u šemšir pa izvlačenje i uparivanje random!
    EDIT: mada što kažu članovi iznad, nećeš valjda o rakiji pisat.

11. Не може "Мој најдражи коитус" или "Ракија - од дегустације до девастације", то шаљите на Тарзанију.

+1

nećeš valjda o rakiji pisat.

Koji vam je bre, šta fali rakiji i koitusima? Meni tema ne odgovara ali kakva je takva je ali mi ne bi smetalo ni da su rakije ni iridijum 236 eksplozivni svemirsku modulator...

12. ČOVEK; KAKO TO GARGIJA ZVUČI
    znao sam da ovaj nema čovek nema problem ni sa jednom temom
    sve mu je gargija
    PANGARGISTO jedan

13. Gargija, kako to Pseto88 zvuči

14. ne, ne: Gargija, kako to voisin zvuči (jebiga dečko smislio prvi, odabrali mu)

15. Napisano nešto, jebi ga...

16. e ozbiljno ćoeće, šta znači gordo koj kurac? nervira me reč užasno, a izgleda da nisam ni u školi bio kad su zadali ovu temu...

17. šta znači gordo koj kurac?

Korisni linkovi:

Link 1
    Link 2
    Link 3

EDIT: Nisam ja zadavao temu, majkemi, samo mi Ciklon uvalio da vas ja obavestim :D

18. Izvinite ako sam Koštunica, nisam bio tu par dana, ne vidim nigde parove drugog kola? Molim prosvetljenje.

19. jebeš reč kad ti ne zvuči kao ono što znači, hvala agilares kako god...

20. Videh, opet po rangu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.