Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da da koga ću da razvalim ovog puta?
Al su se pičkarali ovi u Agilni-jevom trećem linku nevera.
znao sam da ovaj nema čovek nema problem ni sa jednom temom
sve mu je gargija
PANGARGISTO jedan
sve si reko, nemam šta da dodam
Сјебали сте нас темом, сад ћемо сви да патетишемо и нема зајебанције ко прошли пут.
Pseta88 je ulica podigla, nemojte se zajebavat s njim.
Šta je patetika? Ne, ozbiljno šta se smatra patetikom? Šomi23 i njegovo detinjstvo i slično pičkopaćeništvo ili dugometražni opis bilo čega sa ozbiljnijim pristupom analize osećanja pičkopaćeništva npr.
Po meni, patetika nije jednako patišpanj, patišpanj nije jednako dobar tekst sa umerenom dozom epiteta. Zajebancija takođe nije jednako pipkanje đembelog gmaza od strane sveštenika... I tako u krug...
па немоите патетисати, нико вас нећера нато, ео види умене како нисам патетисо (ја, какав саморекламџија)
Nikoga ja ništa ne teram :)))
Evo, deky objasnio, postom manje više, ali definicijom opako.
deki me smorio, postom manje više, ali definicijom opako.
Videćeš sutra kad ne budeš nervozan.
Ала је тема.
šta ću da vidim? da nećeš da me biješ?
Ne, svideće ti se definicija. Jesi ti nekad video da ja nekoga bijem?
Jesi u pms-u, šta ti je?
pogledaj mi poslednju defku, šta misliš odakle mi inspiracija?
dosadno mi je nato, pa kenjam, opušteno :3
dam mu minus, ustvari se sprdam, spontan sam
PMS je proš'o, a ciklus je doš'o :)))))
Teška tema, ali skarabudžio sam nešto. Nisam zadovoljan svojim pisanijem :/
Hm. Juče si isprdeo da ćeš da me zaobilaziš. Non stop naiđeš od nekud pa me prcneš samo malo a onda kada dobiješ odgovor kukaš da sam siledžija i nekulturan...
Ja se ne sećam da sam ti negde ovde napisao da su takvi kao ti veća govna od banki i Kineza a mogao sam. Tije, eto napisah, sram me bilo.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1146706_539736656092442_220189478_n.jpg
Aj sad da vidimo Zurlovana na delu. :)